GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην μετανθρώπινη κοινωνία... Αυτοί δεν θα έχουν καμία ευθύνη, για ό,τι κι αν σου συμβεί!

Της Ιωάννας Υψηλάντη ZΩΑ! Ναι ζώα! Έτσι μας βλέπουν οι εξουσίες και θεσπίζουν φασιστικά μέτρα, γνωρίζοντας ότι τα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
ZΩΑ!
Ναι ζώα!
Έτσι μας βλέπουν οι εξουσίες και θεσπίζουν φασιστικά μέτρα, γνωρίζοντας ότι τα... ζώα δεν μιλούν. Δεν αντιστέκονται. Δεν διαμαρτύρονται, γιατί, απλούστατα, δεν έχουν φωνή.
Η Γερμανία έδωσε εντολή διενέργειας εμβολιασμών των ανθρώπων, στους ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ!
Μάλιστα!
Αυτή είναι η Ευρώπη των "λαών". Αυτή είναι η Ευρώπη της "Δημοκρατίας", των "δικαιωμάτων", της "αυτοδιάθεσης του ατόμου". Μία δράκα διεφθαρμένων, που προστατεύεται, από τους νόμους, που ψηφίζει, για την ίδια και ισχύουν, για όλα τα μέλη της. Την ακολουθούν όλα τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου", ρίχνοντας στην αγκαλιά των φασιστών, τους ανθρώπους που διαφωνούν. Για να βγει διπλά κερδισμένη!
Μία συμμορία της ελίτ, που ενδιαφέρεται, για τους δικαιωματικούς, αλλά όχι για δικαιώματα.
Προστατεύει τα ζώα, αλλά όχι τους ανθρώπους. Προστατεύει την "πράσινη ανάπτυξη", αλλά με την ψήφο των "Πρασίνων", σε όλες τις χώρες που συγκυβερνούν, αρνείται  την ανθρώπινη,  καταδικάζοντας σε πείνα, όσους διαφωνούν με τις υποχρεωτικότητες των πειραματικών εμβολίων.
Μάλλον οι Γερμανοί έκαναν αποδεκτή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των αστυνομικών και των σωμάτων Ασφαλείας με την απειλή της απόταξης και με το επιχείρημα, "αφού μας ελέγχουν, πρέπει να εμβολιάζονται"! Από κτηνιάτρους! Που καμία σχέση δεν έχουν με τον ανθρώπινο οργανισμό, ούτε με την ιατρική αντιμετώπιση των παρενεργειών!
Φυσικά, όλα αυτά τα "μέτρα" στοχεύουν στην τρομοκράτηση των ανθρώπων, αφού δίνουν χρονικά περιθώρια, για τον εμβολιασμό των ζώων, ακόμη και δύο μηνών. Γιατί;;; Αφού μπορούν να το επιβάλλουν από την ίδια ημέρα! Γιατί, απλούστατα, με τον φόβο, θα σε οδηγήσουν στο κτηνιατρείο, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ!! Αυτοί δεν θα έχουν καμία ευθύνη, για ό,τι κι αν σου συμβεί!
Έτσι θα ενεργούν, για οτιδήποτε και στην μετανθρώπινη κοινωνία, που προγραμματίζουν και θα ποντάρουν, στον φόβο μας.
Στην σιωπή των αμνών!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση