GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ! ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ για την στείρωση των γυναικών ρίχνει τώρα στην παγκόσμια αγορά ο Μπιλ Γκέιτς...

Αντισυλληπτικό μικροτσίπ για τον παγκόσμιο έλεγχο των γεννήσεων, με χρηματοδότηση του Gates Foundation. Δοκιμή με μικροτσίπ για την προσωριν...


Αντισυλληπτικό μικροτσίπ για τον παγκόσμιο έλεγχο των γεννήσεων, με χρηματοδότηση του Gates Foundation.

Δοκιμή με μικροτσίπ για την προσωρινή στείρωση γυναικών

Το 2015 δημοσιεύτηκε μια συμφωνία, για ιατρικά εμφυτεύματα μικροτσίπ με απομακρυσμένη ενεργοποίηση

Μια φαρμακευτική εταιρεία με γενόσημα φάρμακα συναντά το michrochip και τη βιοτεχνολογία σε ένα πάντρεμα εμφυτεύσιμων συσκευών που βρίσκονται συγκλονιστικά κοντά στο τέρμα της εμπορευματοποίησης.


[Η spinout Microchips Biotech του MIT συνεργάστηκε με έναν φαρμακευτικό γίγαντα για να εμπορευματοποιήσει τις ασύρματα ελεγχόμενες, εμφυτεύσιμες συσκευές που βασίζονται σε μικροτσίπ που αποθηκεύουν και απελευθερώνουν φάρμακα στο σώμα για πολλά χρόνια.
Τα μικροτσίπ που εφευρέθηκαν από τους συνιδρυτές της Microchips Biotech, τον Michael Cima, τον David H. Koch Professor of Engineering, και τον Robert Langer, τον καθηγητή του Ινστιτούτου David H. Koch, αποτελούνται από εκατοντάδες δεξαμενές μεγέθους κεφαλής καρφίτσας, το καθένα καλυμμένο με μια μεταλλική μεμβράνη, όπου αποθηκεύονται μικρές δόσεις θεραπευτικών ή χημικών. Ένα ηλεκτρικό ρεύμα που παρέχεται από τη συσκευή αφαιρεί τη μεμβράνη, απελευθερώνοντας μια δόση]
https://www.activistpost.com/2015/06/deal-reached-wireless-remote-drug.html

Το βιβλίο: The Singularity Is Near: When Humans Transcend Biology (του Ray Kurzweil)
όταν οι άνθρωποι υπερβαίνουν τη βιολογία, αναφέρεται σε αυτή τη διαδικασία.
Το Singularity είναι το σημείο στο οποίο η νοημοσύνη των μηχανών και ο άνθρωπος θα συγχωνευθούν.
Οι συμφωνίες έγιναν. Υπάρχει χρηματοδότηση και η ανάπτυξη είναι σε διαδικασία για να γίνει πραγματικότητα.

Είναι αυτή (η πλήρης παράκαμψη χαπιών, ενέσεων,πράξεων) η επόμενη φάση του The Singularity ;Ή μήπως είναι περισσότερο οι δημόσιες σχέσεις για την προώθηση του επερχόμενου «τσιπ εγκεφάλου» ;

Αλλά αυτό που θα πρωτο- κυκλοφορήσει πιθανότατα θα είναι η ασύρματα ελεγχόμενη εμφυτευμένη συσκευή ελέγχου των γεννήσεων που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.
Το νέο πρόσωπο της ιατρικής, συνδυάζει πολυγαμικά μεγάλα φαρμακευτικά προϊόντα, βιοτεχνολογία, νανοτεχνολογία και ασύρματη τεχνολογία τηλεχειρισμού.
Οι ίδιοι προγραμματιστές που φέρνουν στην αγορά ασύρματα, τηλεκατευθυνόμενα εμφυτεύματα μικροτσίπ, εστιάζουν επί του παρόντος στο πρώτο τους κορυφαίο προϊόν: το εμφύτευμα ελέγχου των γεννήσεων με μικροτσίπ που χρηματοδοτείται από το Gates Foundation.
Η ασύρματη τεχνολογία επιτρέπει στο τηλεχειριζόμενο τσιπ να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί την ικανότητα μιας γυναίκας να μείνει έγκυος κατά βούληση, δηλαδή προσωρινή στείρωση.
Φυσικά, με την απομακρυσμένη τεχνολογία που χρηματοδοτείται από τους φανατικούς της ευγονικής ερήμωσης του πληθυσμού, το πρώτο ερώτημα θα πρέπει πάντα να είναι: «Η ικανότητα σύλληψης με ποιανού τη θέληση;» Αυτό θα ήταν το εντελώς αντίθετο από τη γυναικεία χειραφέτηση ή το «δικαίωμα των γυναικών στην ψήφο» - ή όχι?
Λέγεται ότι η κρυπτογράφηση είναι τόσο ασφαλής που οι κυβερνοχάκερ δεν μπορούν να διακόψουν την πρόσβαση - ούτε καν εσείς
Το τσιπ μπορεί να εμφυτευτεί στους γοφούς, τους βραχίονες ή κάτω από την πλάτη. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχει γίνει σιωπηλή σχετικά με αυτήν την εξέλιξη μέχρι που τελικά επιβεβαιώθηκε δημόσια ότι οι δοκιμές beta για το τσιπ ελέγχου των γεννήσεων θα ξεκινήσουν προς το τέλος του τρέχοντος έτους. Μάλιστα, τώρα αναζητούνται εθελοντές για να δοκιμάσουν το τσιπ υπό πραγματικές συνθήκες.


Το TWCN Tech News έχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εμφύτευμα ελέγχου των γεννήσεων με μικροτσίπ:
Το Chip Foundation του ινστιτούτου και το Ίδρυμα Bill Gates εργάστηκαν πάνω στο τσιπ ελέγχου των γεννήσεων τα τελευταία χρόνια.

Το τσιπ ελέγχου των γεννήσεων είναι το πνευματικό τέκνο ενός καθηγητή ονόματι Robert Langer στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης. Ο Μπιλ Γκέιτς και το Ίδρυμα Μελίντα χρηματοδότησαν την έρευνα και το πρωτότυπο είναι έτοιμο για ανθρώπινη δοκιμή.

Η κύρια ομάδα-στόχος «για τη δοκιμαστική φάση των τσιπ είναι, ως συνήθως, γυναίκες σε χώρες του τρίτου κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες από την Αφρική και την Ινδία θα είναι ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια που θα υποβληθούν σε περαιτέρω δοκιμή του εμβολίου της πολιομυελίτιδας του Gates.

Κανείς δεν παραδέχεται ποιος έχει στην πραγματικότητα τον έλεγχο των ασύρματων δυνατοτήτων του εμφυτεύματος, το οποίο υποτίθεται ότι είναι αδιαπέραστο από τους χάκερ. Σε ποιον πρέπει να απευθυνθεί μια γυναίκα για να επανενεργοποιήσει την ικανότητά της να συλλάβει; Θα ήταν σημαντική πληροφορία, έτσι δεν είναι;

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η είδηση ​​ήρθε λίγο αφότου οι ακαδημαϊκοί ηγέτες της Νέας Ζηλανδίας πρότειναν σοβαρά την προσωρινή στείρωση όλων των νεαρών έφηβων κοριτσιών - τουλάχιστον στη Νέα Ζηλανδία.

Όμορφος νέος κόσμος;
Οι τίτλοι απλώς το ονόμασαν «δωρεάν αντισύλληψη», προτείνοντας την προσωρινή χημική διακοπή της γυναικείας γονιμότητας προς όφελος της κοινωνίας. Καμία σκέψη δεν ξοδεύτηκε προσπαθώντας να λύσει την αιτία του «προβλήματος», αν θα έπρεπε να το δούμε τόσο σκληρά, για την υγεία των αναπτυσσόμενων έφηβων κοριτσιών.

Και ακριβώς όπως με τις ενέργειες του Γκέιτς στην Ινδία, δεν υπάρχει πραγματικός προβληματισμός για την επίλυση των προβλημάτων της φτωχοποίησης που ιστορικά οδηγεί σε ακμάζοντα ποσοστά γεννήσεων και ιατρικά προβλήματα γεννήσεων. Γιατί να βελτιώσετε τη ζωή των ανθρώπων όταν μπορείτε να αποφασίσετε εξ αποστάσεως και ασύρματα εάν μια γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος;

Η εγκυμοσύνη κοστίζει πάρα πολύ .... είναι άβολο ... είναι κακό και για τη μητέρα και για το παιδί, και έχουν αναφερθεί και άλλοι απάνθρωποι λόγοι. Εκτός από την ηθική, τις αναπόφευκτες ολισθήσεις και τις ανησυχίες για σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, οι κριτικοί εστίασαν στις ανησυχίες για την υγεία και το περιβάλλον σχετικά με τις χημικές ουσίες.

Δεν είναι βολικό για το μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων του Gates να βγει στην αγορά για να σώσει τον κόσμο από αυτές τις κριτικές; Ποιος χρειάζεται τεχνητές ορμόνες όταν υπάρχει ασύρματη τάση και χρυσός για να δημιουργήσει αλχημικά ή χημικά με τεχνητή νοημοσύνη «ένα τεχνητό όργανο» μέσω της βιοτεχνολογίας, σύμφωνα με έναν από τους προγραμματιστές. Εδώ η γυναίκα συναντά τη μηχανή για να αναπαραχθεί. Πλέον δεν υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας – προσωρινή στείρωση για όλους!

Πώς ακούγεται αυτό για τη γυναικεία χειραφέτηση; Απαιτείται άδεια...

Τα συναισθήματα αυτού του συγγραφέα συνάδουν με το άρθρο για την ευγονική που δημοσιεύτηκε από το Leading Edge το οποίο αναφέρει:

Για μένα, μια από τις πιο ανησυχητικές πτυχές αυτής της πρότασης είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τη φυσιολογική υγιή γυναικεία γονιμότητα τόσο ελαφριά σαν να έπρεπε να την απενεργοποιήσετε ή να λάβετε φάρμακα - όπως θα κάναμε με οποιαδήποτε ασθένεια ή άλλο πρόβλημα φυσιολογικής ασθένειας

Αξίζει πραγματικά το ανθρώπινο σώμα να τροποποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ανάβει και να σβήνει σαν να ήταν ένα ενοχλητικό εξάρτημα; Γιατί να πας ενάντια σε αυτό που είσαι - δεν είσαι ασθένεια.

Τουλάχιστον σου αξίζει να θεωρείσαι ένδοξος άνθρωπος και όχι κάτι που πρέπει να εξοντωθεί. Ακόμα χειρότερα, γιατί κάποιος άλλος να παίρνει το τιμόνι από απόσταση για εσάς;
πηγή 16-4-21

https://www.pravda-tv.com/2021/04/test-mit-einem-mikrochip-zur-voruebergehenden-sterilisation-von-frauen-pentagon-entwickelt-mikrochip-gegen-corona/
=====
Αντισυλληπτικό μικροτσίπ: θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στον παγκόσμιο έλεγχο των γεννήσεων;
Η MicroCHIPS, μια start-up εταιρεία πληροφορικής με συνδέσμους με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, αναπτύσσει ένα νέο ριζοσπαστικό αντισυλληπτικό - ένα μικροσκοπικό μικροτσίπ εμφυτευμένο κάτω από το δέρμα που μπορεί να λειτουργήσει ασύρματα με τηλεχειριστήριο.

Στη δεκαετία του 1990, ο Robert S. Langer –ο καθηγητής του Ινστιτούτου David H. Koch στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) και σύμφωνα με πληροφορίες «ο μηχανικός με τις περισσότερες αναφορές στην ιστορία» – και οι συνάδελφοί του Michael Cima και John Santini, ανέπτυξαν μια τεχνολογία μικροτσίπ που θα μπορούσε να απελευθερώνει ελεγχόμενες ποσότητες χημικών.

Γρήγορα το 2012, το εργαστήριο του ΜΙΤ του Langer δέχτηκε μια επίσκεψη από τον Bill Gates, ο οποίος ρώτησε τον Langer εάν θα ήταν εφικτό να δημιουργηθεί μια νέα μέθοδος ελέγχου των γεννήσεων που μια γυναίκα θα μπορούσε να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί όπως της αρέσει και την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει για πολλά χρόνια.

Ο Langer πρότεινε ότι το μικροτσίπ του ελεγχόμενης απελευθέρωσης, θα μπορούσε να προσφέρει μια λύση. Μισθώνοντας την τεχνολογία στη MicroCHIPS, η εταιρεία ανέπτυξε μια συσκευή διαστάσεων μόλις 20 x 20 x 7 mm, σχεδιασμένη να εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα των γλουτών, της κοιλιάς ή του βραχίονα.

Το τσιπ περιέχει μικροσκοπικές δεξαμενές της ορμόνης λεβονοργεστρέλης, η οποία χρησιμοποιείται ήδη σε ορισμένα αντισυλληπτικά. Το τσιπ διανέμει 30 mcg λεβονοργεστρέλης κάθε μέρα και μπορεί να κρατήσει αρκετή από την ορμόνη για να το κάνει αυτό για έως και 16 χρόνια.

Όταν μια γυναίκα επιθυμεί να συλλάβει, απλά απενεργοποιεί τη συσκευή με ένα τηλεχειριστήριο. Το τσιπ δεν θα χρειαστεί να αφαιρεθεί από τη γυναίκα μέχρι να περάσουν 16 χρόνια χρήσης. Αντίθετα, τα τρέχοντα ορμονικά εμφυτεύματα ελέγχου των γεννήσεων διαρκούν το πολύ 5 χρόνια.

Η λεβονοργεστρέλη περιέχεται στο τσιπ χρησιμοποιώντας μια ερμητική σφράγιση από τιτάνιο και πλατίνα που αναπτύχθηκε από τη MicroCHIPS. Η ορμόνη απελευθερώνεται περνώντας ένα ηλεκτρικό ρεύμα από μια εσωτερική μπαταρία μέσω της σφράγισης, το οποίο τη λιώνει προσωρινά, επιτρέποντας την απελευθέρωση μιας μικρής δόσης λεβονοργεστρέλης κάθε μέρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της MicroCHIPS, Robert Farra, «η ιδέα της χρήσης μιας λεπτής μεμβράνης σαν ηλεκτρική ασφάλεια, ήταν το πιο δύσκολο και το πιο δημιουργικό πρόβλημα που έπρεπε να λύσουμε».

Μιλώντας στο BBC News , ο Farra πρότεινε «η δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής παρέχει έναν συγκεκριμένο παράγοντα άνεσης για όσους σχεδιάζουν την οικογένειά τους».

Αν και ορισμένοι επικριτές της συσκευής ανησυχούν για το ενδεχόμενο "χακαρίσματος" του μικροτσίπ, η Farra ισχυρίζεται ότι η επικοινωνία μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και του εμφυτεύματος "πρέπει να γίνει σε απόσταση επαφής με το δέρμα" έτσι κάποιος από το δωμάτιο δεν θα μπορεί να επαναπρογραμματίσει το εμφύτευμα σας.

«Τότε έχουμε ασφαλή κρυπτογράφηση», λέει. «Αυτό εμποδίζει κάποιον από το να προσπαθήσει να ερμηνεύσει ή να παρέμβει μεταξύ των επικοινωνιών(προγραμματισμών)».

Το MIT Technology Review επισημαίνει ότι, ένας διεθνής συνασπισμός κυβερνήσεων, εταιρειών, φιλανθρωπικών οργανώσεων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών δεσμεύτηκε να παρέχει οικογενειακό προγραμματισμό σε 120 εκατομμύρια περισσότερες γυναίκες στον κόσμο
πηγή 7-7-2015

https://www.medicalnewstoday.com/articles/279323#4

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΛΑΜΑΝΟΥΔΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση