GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! «EΓΚEΦAΛlΚO ΒPΑXΥΚYΚΛΩMΑ» στη διάρκεια διαδήλωσης...

Περσέας Ελλάνιος   ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΒΡΥΚΥΚΛΩΜΑ!!! WTF!!!   Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της ισραηλινής κυβέρνησης. Ένας από τους διαδηλωτές αρ...

Περσέας Ελλάνιος 
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΒΡΥΚΥΚΛΩΜΑ!!! WTF!!! 
 Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της ισραηλινής κυβέρνησης. Ένας από τους διαδηλωτές αρχίζει να ουρλιάζει, βγάζοντας καπνό από τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και τα αυτιά του.
Ο εγκέφαλός του κάηκε από μέσα προς τα έξω. Οι ξαφνιασμένοι διαδηλωτές προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, που προήλθε από το εσωτερικό του κεφαλιού του ζομπιασμένου άνδρα, με ένα μπουφάν και ένα μπουκάλι νερό. Μοιάζει με εξώθερμη αυτοκαύση, που έρχεται από μέσα προς τα έξω.
 

Υπάρχει ένα άλλο βίντεο που κυκλοφορεί, στο οποίο δύο άνδρες βγάζουν καπνό από το κεφάλι τους. Και οι δύο άνδρες είναι γνωστό ότι έχουν εμβολιαστεί. Φαίνεται ότι κάτι μέσα στο κεφάλι τους βραχυκύκλωσε, ίσως προκλήθηκε από μικροκύματα ή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία 5G. 
Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν λάβει το «εμβόλιο» του θανάτου υπόκεινται σε εσωτερικές καταστροφές που προκαλούνται από την αλληλεπίδραση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και βαρέων μετάλλων, γραφενίου κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση