GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΕΠΕΣΕ ΜΑΥΡΟ (για μια ολόκληρη ώρα) στο FIR Αθηνών...

Μία πρωτοφανής κατάσταση δημιουργήθηκε σήμερα καθώς όλο το FIR Αθηνών τέθηκε εκτός λειτουργίας για περίπου μία ώρα και συγκεκριμένα από τις ...


Μία πρωτοφανής κατάσταση δημιουργήθηκε σήμερα καθώς όλο το FIR Αθηνών τέθηκε εκτός λειτουργίας για περίπου μία ώρα και συγκεκριμένα από τις 12 το μεσημέρι.

Οι ελεγκτές έβλεπαν μαύρες οθόνες με εξαίρεση τα αεροδρόμια, όμως και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε εκτός λειτουργίας για μισή ώρα.

Ο λόγος δεν είναι ακόμα γνωστός και μπορεί να οφείλεται σε μια απλή βλάβη ή σε κακή συντήρηση του συστήματος, ενώ κανείς υπεύθυνος δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το σύστημα επανήλθε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι με την κατάσταση να ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη αφού τα αεροσκάφη βρίσκοντας χωρίς καθοδήγηση.

Όπως αναφέρεται οι ελεγκτές κατάφερναν να τα καθοδηγούν με τον «παραδοσιακό τρόπο» μέσω ασυρμάτου, ενώ όλες οι πτήσεις είχαν ενημερωθεί.

Η κατάσταση που δημιουργήθηκε ήταν πρωτοφανής τόσο για την Ελλάδα όσο για τα διεθνή δεδομένα και όλοι εύχονταν να ήταν βλάβη και όχι σαμποτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση