ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κούβελας: Η «μετάλλαξη Omicron»... σκότωσε τη «λογική» των πολιτικών υποχρεωτικών εμβολιασμών...

Share it:

Δημήτριος Κούβελας
Καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ

Η «μετάλλαξη Omicron», ίσως ακόμη, δεν οδήγησε στον θάνατο κάποιον άνθρωπο, αλλά...

σίγουρα σκότωσε τη «λογική» των πολιτικών υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Θυμήθηκα μόλις, βλέποντας ένθερμους οπαδούς της τεκμηριωμένης τρίμηνης επανάληψης των εμβολιασμών προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η επιχείρηση «Ελευθερία», μια ιστορία ενός πολύ σημαντικού φίλου και μέντορα.
Η αφήγηση έλαβε χώρα ως απάντηση σε ρητορικό ερώτημα «του τι ψέμα θα έλεγε κάποιος άνδρας, προκειμένου να «ψήσει» κάποια για να κάνουν σεξ»
Ο φίλος λοιπόν, τη δεκαετία του 60, φοιτητής, βρέθηκε σε πάρτυ της εποχής, σε σπίτι φίλης, η οποία ήταν ερωτευμένη με κολλητό του αφηγητού, πλην όμως δεσμευμένου και αδιάφορου που λεγόταν Ηλίας. Μεθυσμένη λοιπόν η ερωτευμένη, στο τέλος του πάρτυ και μισοξαπλωμένη σε ένα ντιβάνι, έκανε τα παράπονά της στον φίλο μου γιατί δεν τη θέλει ο Ηλίας. Σε κάποια στιγμή, λόγω της κατάστασης, του αλκοόλ και φυσικά της ορμονικής κατάστασης, ο φίλος μου γυρνάει στην θλιμμένη, της λέει ο Ηλίας είμαι και άμεσα η κοπέλα γδύνεται και κάνουν σεξ στο ντιβάνι. Μετά το πέρας της πράξης και με το τσιγάρο ανά χείρας, γυρίζει η κοπέλα και του λέει με παράπονο «ναι αλλά πριν με γέλασες, δεν ήσουν ο Ηλίας, ψέματα μου είπες!» Και ο φίλος μου συλληφθείς να ψεύδεται, άμεσα ομολόγησε: Ναι πριν, δεν ήμουν ο Ηλίας, τώρα όμως είμαι!!!! Και η κοπελίτσα συναίνεσε σε μια επιπλέον επανάληψη της πράξης!
Αν κάτι σας θυμίζει η ιστορία, όπως και σε μένα, να ξέρετε ότι κάνετε λάθος.
Αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή και φυσικά είναι τελείως ψεκ θεωρίες, αν αναφέρονται σε δεσμευτικές δηλώσεις κυβερνώντων!!!

Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Κοινωνία

κούβελας

Πολιτική

Υγεία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση