GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΤΑΝ! Μάνατζερ στη Silicon Valley ο Σεμπάστιαν Κουρτς...

Ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς δέχτηκε δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες και λέγεται οτι ανέλαβε διευθυντική θέση στη Sil...



Ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς δέχτηκε δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες και λέγεται οτι ανέλαβε διευθυντική θέση στη Silicon Valley, στην Καλιφόρνια, όπου εδρεύουν μεγάλες εταιρείες πληροφορικής, αναφέρουν αυστριακά ΜΜΕ. 


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Kronen Zeitung», ο παραιτηθείς καγκελάριος φέρεται να έχει ήδη υπογράψει σύμβαση στον ιδιωτικό τομέα και σε μεγάλη εταιρεία πληροφορικής και του Διαδικτύου.

Ο Κούρτς απέφυγε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα και περιορίστηκε να στειλει μέσω του Twitter τις χριστουγεννιάτικες ευχές του, στα αγγλικά: «Καλά Χριστούγεννα, χαλαρές διακοπές και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους σας!», έγραψε.

Ο Κουρτς παραιτήθηκε από Ομοσπονδιακός Καγκελάριος τον Οκτώβριο μετά από καταγγελίες για διαφθορά. Ο ίδιος και ορισμένοι από τους στενότερους πολιτικούς συναδέλφους του λέγεται ότι χρησιμοποίησαν τα χρήματα των φορολογουμένων για να πληρώσουν δημοσκοπήσεις ώστε να ανοίξει ο δρόμος του Κουρτς για την Καγκελαρία.

Ο Κουρτς αρνείται όλες τις κατηγορίες, αλλά, αν και παρέμεινε αρχικά, επικεφαλής του συντηρητικού Λαϊκού κόμματος ÖVP και επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας, στις αρχές Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ξαφνικά την παραίτησή του από όλα τα αξιώματα.


1 σχόλιο

  1. Τουλαχιστον αυτος κατι αξιζει[την εκανε και γυριστη να εχει και το κουτελο ηρεμο.Το δικο μας το παλτο,ποιος θα το παρει;Ουτε τσαι απο φακελακι δεν εχει τη νοηση να φτιαξει.Βλεπω να μας μενει αμανατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση