GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΜΕΤΟ ΑΙΜΑΤΟΣ και κώμα! 12χρονη πέθανε λίγο μετά το εμβόλιο...

Μια έφηβη στο Βιετνάμ πέθανε την Τρίτη σε λιγότερο από 12 ώρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer για τον COVID-19, αναφέρει το VN E...



Μια έφηβη στο Βιετνάμ πέθανε την Τρίτη σε λιγότερο από 12 ώρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer για τον COVID-19, αναφέρει το VN Express.

Η μαθήτρια από την επαρχία του Βιετνάμ, Phú Tho, έκανε την πρώτη της δόση του εμβολίου στις 3 Δεκεμβρίου 2021 , μετά την οποία ένιωσε ζάλη και δυσκολία στην αναπνοή. Πήρε τη δεύτερη δόση της τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.

Η μητέρα του κοριτσιού είχε μιλήσει στους υγειονομικούς για τις παρενέργειες του κοριτσιού μετά το πρώτο εμβόλιο. Ωστόσο, της είπαν να προχωρήσει με το δεύτερο τρύπημα.

Είκοσι λεπτά μετά τη δεύτερη δόση, η κοπέλα παρουσίασε σφίξιμο στο στήθος, ζάλη, δυσκολία στην αναπνοή και επιληπτικές κρίσεις. Έλαβε επείγουσα περίθαλψη επί τόπου πριν μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο όπου άρχισε να κάνει εμετό αίματος κατά την άφιξη. Στην συνέχεια έπεσε σε κώμα και λίγο αργότερα πέθανε.

Το Υπουργείο Υγείας του Phú Thọ δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα την αιτία θανάτου, αλλά ορισμένοι το απέδωσαν σε μια «υπερβολική αντίδραση» στο εμβόλιο Pfizer.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση