GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΝΟΜΑΤΑ! ΠΟΙΟΣ γόνος μεγάλης οικογένειας και οι φίλοι του κατηγορούνται για το βιασμό 24χρονης στην Θεσσαλονίκη...

Στον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας κατέληξε πάρτι που είχαν οργανώσει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ιδιοκτήτες κέντρων ψυχαγωγίας και καταστημάτω...


Στον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας κατέληξε πάρτι που είχαν οργανώσει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ιδιοκτήτες κέντρων ψυχαγωγίας και καταστημάτων εστίασης σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. 

Στο πάρτι συμμετείχε και ο γόνος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας από την Αθήνα  ο οποίος είναι ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού. Η 24χρονη βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο μετά από πρόσκληση του μετρ κεντρικής καφετέριας της πόλης  γιατί όπως ανέφερε στις δικαστικές αρχές, είχε προσκληθεί επανειλημμένα σε παρόμοιες συγκεντρώσεις, από το ίδιο άτομο, χωρίς να έχει συμβεί κάτι περίεργο.

Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος έχει ήδη παραδεχθεί με ανάρτησή του στο Instagram όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ και έχει ζητήσει συγνώμη από το θύμα αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, λένε ότι υπήρχε ολόκληρο κύκλωμα το οποίο οδηγούσε νέες κοπέλες στο κρεβάτι γόνων πλουσίων οικογενειών όταν επισκέπτονταν την συμπρωτεύουσα. Με τη διαφορά ότι η 24χρονη δεν ανήκε σε αυτή την συνομοταξία και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς πήγε ανυποψίαστη για όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα υποψιάζεται ότι κάτι έριξαν στο ποτό της, ζαλίστηκε και στη συνέχεια δέχτηκε την επίθεση από τον ή τους δράστες γιατί μέσα στην σύγχυσή της αναφέρει και άλλα άτομα που συμμετείχαν. Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι πως ο καταγγελλόμενος ως βασικός δράστης, γόνος της μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας, παρότι ομολόγησε την πράξη του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 Η υπόθεση βρίσκεται στην ανακρίτρια και είναι βέβαιο ότι εντός των προσεχών ωρών οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, θα κληθούν εκ νέου με βαρύ κατηγορητήριο αυτή τη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση