GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ η Θεσσαλονίκη! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ και διαμαρτυρίες για το βιασμό της 24χρονης...

Διαμαρτυρίες βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης. Φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τ...



Διαμαρτυρίες βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης. Φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τις γυναίκες» και «ξεφτίλες βιαστές στις φυλακές» πολίτες  συγκεντρωθήκαν έξω από το καφέ-μπαρ στη Θεσσαλονίκη, που ένας εκ των ιδιοκτητών φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι όπου βιάστηκε η 24χρονη.

«Φοβόμαστε να βγούμε και να κυκλοφορήσουμε. Δεν ξέρουμε ποιος είναι δίπλα μας. Μια 24χρονη πρέπει να απολογηθεί επειδή πήγε σε ένα πάρτι. Ακόμη και να πήγε στο πάρτι για να συνευρεθεί με κάποιον δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να την ναρκώνει και μα την βιάζει», ανέφερε σε δηλώσεις της μια εκ των διαδηλωτών.



Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων τα ξημερώματα του Σαββάτου. Άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία του καταστήματος, όπως: “Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ”. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ιδιοκτησία του καφέ μπαρ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης προσθέτοντας ότι διέκοψε την συνεργασία με τον εργαζόμενο που φέρεται να εμπλέκεται στο συμβάν.

Συγκέντρωση και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ίδιο θέμα πραγματοποιείται ταυτόχρονα και στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, μετά από κάλεσμα της «Συνέλευσης Γυναικών 8 Μάρτη». «Η πατριαρχία βιάζει και σκοτώνει. Στον δρόμο, στη δουλειά ποτέ καμία μόνη» φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση