GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ! Μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας...

Μεγάλο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας κατά της έμφυλης βίας και της πατριαρχίας.  Αφορμή στάθηκε ο βιασμός της 24χρονης...


Μεγάλο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας κατά της έμφυλης βίας και της πατριαρχίας.  Αφορμή στάθηκε ο βιασμός της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά. 


Ένα ηχηρό μήνυμα κατά της σεξουαλικής και έμφυλης βίας, των βιασμών και της πατριαρχίας έδωσε πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Σύνταγμα, με αφορμή τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι νέοι άνθρωποι αποδεικνύουν ότι εκτός από οργισμένοι, είναι και απολύτως συνειδητοποιημένοι για τα σεξουαλικά εγκλήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι νέος κόσμος πλημμύρισε την πλατεία Συντάγματος, ενώ στη συνέχεια παρατάχθηκε μπροστά από τη Βουλή, πριν ξεκινήσει πορεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση