GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΛΕΙΔΩΣΕ! «ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ» θα θεωρείται όποιος δεν έχει κάνει τρεις δόσεις μέσα σε 7 μήνες...

«Έχει κλειδώσει ότι το πιστοποιητικό των 7 μηνών θα μεταφερθεί σε όλες τις ηλικίες, αν κάποιος δεν έχει κάνει τρίτη δόση στο 7μηνο θα θεωρεί...


«Έχει κλειδώσει ότι το πιστοποιητικό των 7 μηνών θα μεταφερθεί σε όλες τις ηλικίες, αν κάποιος δεν έχει κάνει τρίτη δόση στο 7μηνο θα θεωρείται ανεμβολίαστος Θα το ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης στον ΣΚΑΪ . Έτσι, όποιος δεν έχει κάνει την τρίτη δόση θα υπόκειται στα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για τους ανεμβολίαστους, με υποχρεωτικά τεστ και απαγορεύσεις στην εστίαση.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ασθενής διασωληνωμένους με τη μετάλλαξη Όμικρον παρόλο που είναι στη χώρα μας από τις 20 Δεκεμβρίου διευκρίνισε ο κ. Πλεύρης. Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε ότι η αύξηση των κρουσμάτων από μόνη της δεν πρέπει να είναι αποτρεπτικός παράγοντας για το άνοιγμα των σχολείων.

1 σχόλιο

  1. Ενω ο εμβολιασμενος μπορει ΚΑΙ θετικος να κυκλοφοραει παντου.Και σου λεει ο γελοιος Γεωργαντας οτι το συζηταμε.Δηλαδη αφηνουμε καποιους ναθετουν σε κινδυνο τη δημοσια Υγεια.Αυτο δηλ. που εχουν σαν δικαιολογια για την καταλυση του Συνταγματος.Και οι εισαγγελεις καλυπτουν τους δολοφονους.Ο απολυτος εφτελισμος της δικαστικης εξουσιας.Και αυτος ο υπαλληλος θα εχει το θρασος να μου ζητησει τα ρεστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση