GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

82ΧΡΟΝΗ έπαθε σοκ! ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ λογαριασμό νερού ...18.130 ευρώ

«Μόνο που δεν λιποθύμησα, μόνο που δεν πέθανα. Να με πεθάνουνε για το νερό; Πού ακούστηκε 18.130 ευρώ νερό;» εξομολογήθηκε. Με μια πολύ δυσά...


«Μόνο που δεν λιποθύμησα, μόνο που δεν πέθανα. Να με πεθάνουνε για το νερό; Πού ακούστηκε 18.130 ευρώ νερό;» εξομολογήθηκε.

Με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη και το σοκ της ζωής της ήρθε αντιμέτωπη μια ηλικιωμένη στον Νέο Κόσμο, καθώς κλήθηκε να πληρώσει νερό από… χρυσό.
Συγκεκριμένα, είδε στον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ να αναγράφεται το αστρονομικό ποσό των... 18.130 ευρώ, για ένα σπίτι μόλις 33 τετραγωνικών!
Τα ερωτήματα που προέκυψαν ήταν πολλά, αν αναλογιστεί κανείς πως στον τελευταίο λογαριασμό νερού της 82χρονης αναγραφόταν ως ποσό οφειλής τα 11 ευρώ.
«Πριν από δύο μέρες μου ήρθε το χαρτί. Όλος ο Νέος Κόσμος να πίνει νερό και να έχει ανοιχτές τις βρύσες του δεν θα χαλαστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η άτυχη γυναίκα στο MEGA.

Μόνο που ο «φουσκωμένος» λογαριασμός έχει κάποια λογική εξήγηση εξαιτίας διαρροής. Η εταιρεία ύδρευσης είχε αφήσει στη γυναίκα κατεπείγουσα ειδοποίηση όσο εκείνη έλειπε στο εξοχικό της, ωστόσο δεν περίμενε ποτέ την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα.
Όταν γύρισε λοιπόν σπίτι της, στον Νέο Κόσμο, διαπίστωσε πως της είχαν κόψει το νερό και κάλεσε άμεσα έναν υδραυλικό να ελέγξει τις σωληνώσεις και να αποκαταστήσει τη βλάβη.

«Έφερα τον υδραυλικό, τον πλήρωσα και μου άλλαξε τους σωλήνες και είπα ότι τελείωσε αυτή η δουλειά. Είναι παλιά η πολυκατοικία και γι' αυτόν τον λόγο είχαν φθαρεί οι σωλήνες, ήθελαν φτιάξιμο, αλλά δεν μπορεί να χάθηκε τόσο νερό που λένε», εξηγεί η 82χρονη.

Μόλις είδε τον λογαριασμό με το υπέρογκο ποσό στο όνομά της, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και πήγε να ζητήσει εξηγήσεις. «Πήρα ταξί και πήγα στην ΕΥΔΑΠ, βρήκα κόσμο γύρω στα 300 άτομα, δεν με εξυπηρέτησαν. Μου είπαν να γυρίσω στο σπίτι μου και να πάρω τηλέφωνο. Γύρισα στο σπίτι μου, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα κλείσουμε ραντεβού για μετά τον Φεβρουάριο», προσθέτει η 82χρονη.

Καταλήγοντας δε, αναφέρει εμφανώς αγανακτισμένη: «Μόνο που δεν λιποθύμησα, μόνο που δεν πέθανα. Να με πεθάνουνε για το νερό; Πού ακούστηκε 18.130 ευρώ νερό;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση