GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και γελάστε (ή και θυμώστε) με τον Ν. Ευαγγελάτο και αυτά που λέει...

Δούκας     Η πλάκα είναι με τον Ευαγγελάτο. Λέει το Τζόκοβιτς ψεκασμενο εμφατικά. Λίγη ώρα μετά σε ρεπορτάζ ακούγεται το Μητσοτάκη γαμιεσ@@ ...

Δούκας  
Η πλάκα είναι με τον Ευαγγελάτο. Λέει το Τζόκοβιτς ψεκασμενο εμφατικά. Λίγη ώρα μετά σε ρεπορτάζ ακούγεται το Μητσοτάκη γαμιεσ@@ και λέει είναι απαράδεκτος να βρίζει κάποιος..... .

2 σχόλια

  1. Αποκαλύφθηκε: Έγγραφα δείχνουν ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει δώσει 319 εκατομμύρια δολάρια σε μέσα ενημέρωσης

    Κοσκινίζοντας πάνω από 30.000 επιχορηγήσεις στη βάση δεδομένων της εταιρείας, το MintPress μπορεί να αποκαλύψει ότι το Ίδρυμα Gates έχει χρηματοδοτήσει εκατοντάδες μέσα ενημέρωσης και εγχειρήματα, ύψους τουλάχιστον 319 εκατομμυρίων δολαρίων.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ.ΜΑΖΙΚΗΣ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

    https://www.mintpressnews.com/documents-show-bill-gates-has-given-319-million-to-media-outlets/278943/


    Οι αποδέκτες αυτών των μετρητών περιλαμβάνουν πολλά από τα πιο σημαντικά ειδησεογραφικά μέσα της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των CNN , NBC, NPR , PBS και The Atlantic . Ο Γκέιτς χρηματοδοτεί επίσης μια μυριάδα ξένων οργανισμών με επιρροή, συμπεριλαμβανομένων των BBC , The Guardian , The Financial Times και The Daily Telegraph στο Ηνωμένο Βασίλειο. εξέχουσες ευρωπαϊκές εφημερίδες όπως η Le Monde (Γαλλία), η Der Spiegel (Γερμανία) και η El País (Ισπανία)· καθώς και μεγάλοι παγκόσμιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς όπως το Al-Jazeera .

    Τα χρήματα του Ιδρύματος Gates που προορίζονται για προγράμματα μέσων ενημέρωσης έχουν χωριστεί σε διάφορες ενότητες, παρουσιάζονται με φθίνουσα αριθμητική σειρά και περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο προς τη σχετική επιχορήγηση στον ιστότοπο του οργανισμού.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις εδω εχουμε τον Στελακη.Αντε το πολυ πολυ να βγει ο Πετσας και να μας πει γι καινουργιο λογισμικο.Μαγκες ο πολεμος ειναι δυσκολος και εχουμε καθυστερησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση