GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΝΤΟΛΗ των ΗΠΑ στους Αμερικανούς: «Φύγετε αμέσως από την Ουκρανία!»

Οι ΗΠΑ διατάσσουν τις οικογένειες των διπλωματών τους και προειδοποιούν τους αμερικανούς πολίτες να εγκαταλείψουν την Ουκρανία. Η αμερικανικ...

Οι ΗΠΑ διατάσσουν τις οικογένειες των διπλωματών τους και προειδοποιούν τους αμερικανούς πολίτες να εγκαταλείψουν την Ουκρανία.

Η αμερικανική κυβέρνηση διέταξε οι οικογένειες των διπλωματών των ΗΠΑ που είναι τοποθετημένοι στο Κίεβο να εγκαταλείψουν την Ουκρανία, «εξαιτίας της μόνιμης απειλής ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης», ανέφερε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ανακοίνωσή του.

«Να εξετάσουν τώρα την αναχώρησή τους»
Το τοπικό προσωπικό μπορεί να εγκαταλείψει την πρεσβεία εάν το επιθυμεί. Ευρύτερα, οι Αμερικανοί στην ουκρανική επικράτεια «πρέπει να εξετάσουν τώρα» την αναχώρησή τους με εμπορικές πτήσεις ή άλλα μεταφορικά μέσα, προστίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών (η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο, φωτογραφία Reuters/Gleb Garanich).



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση