GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο (ξαφνικά κι αυτός) πρώην άσος του Παναθηναϊκού...

Υγιέστατοι αθλητές καταρρέουν! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;   Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Thani bin Jassim Stadium, καθώς ο πρώην άσος του Παναθην...

Υγιέστατοι αθλητές καταρρέουν! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;  

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Thani bin Jassim Stadium, καθώς ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Al Wakrah, Ουσμάν Κουλιμπαλί, κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.

Το ματς διεκόπη και το ιατρικό επιτελείο «έπεσε» πάνω του, ενώ ασθενοφόρο μπήκε άμεσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ανησυχίες ήταν βάσιμες, καθώς όπως επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας, η καρδιά του Κουλιμπαλί σταμάτησε να χτυπά για λίγα δευτερόλεπτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των γιατρών για τις πρώτες βοήθειες και την ανάνηψη που επιχείρησαν, ο αμυντικός από το Μάλι συνήλθε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του σε σταθερή κατάσταση.

O 32χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα το 2014 από την Μπρεστ για λογαριασμό του Πλατανιά στον οποίο έπαιξε για δύο χρόνια (52 ματς, 4 γκολ) και το 2016 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Στον Παναθηναϊκό έπαιξε για τρεις σεζόν πραγματοποιώντας 68 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Το τραγικό αυτό περιστατικό έρχεται μετά από δεκάδες -αν όχι εκατοντάδες- παρόμοια συμβάντα που έχουν εκτυλιχθεί τους τελευταίους μήνες στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση