GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΞΕΧΑΣΕΣ!..» ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΑΡΦΙ του Τριανταφυλλόπουλου στον Χατζηνικολάου για το βιασμό...

Η κόντρα των δύο δημοσιογράφων συνεχίζεται και μέσω των social media. Πριν λίγες ημέρες άλλωστε είχε γίνει χαμός! Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος...


Η κόντρα των δύο δημοσιογράφων συνεχίζεται και μέσω των social media. Πριν λίγες ημέρες άλλωστε είχε γίνει χαμός!

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι ο δημοσιογράφος στον οποίο μίλησε αποκλειστικά για όσα έγιναν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο και φυσικά αποκάλυψε για πρώτη φορά και το πρόσωπό της.

Η συνέντευξη "έπαιξε" σε όλα τα Μέσα στην Ελλάδα, σε τηλεόραση, ιστοσελίδες και εφημερίδες και προφανώς όλοι ανέφεραν την πηγή και το zougla.gr που ήταν και το σάιτ στο οποίο μίλησε.

Το θέμα κυριάρχησε και τα δελτία ειδήσεων, με τον Τριανταφυλλόπουλο να καταγγέλλει σπως στον ΑΝΤ1 δεν ανέφεραν ούτε πηγή ούτε το όνομα του δημσιογράφου. Μάλιστα, επιτέθηκε για αυτό τον λόγο στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος ωστόσο τον διέψευσε.
Ιδού ο διάλογός τους:

1 σχόλιο

  1. Ρε Μακη[χρονια πολλα,συνονοματε]γιατι πειραζεις τον Νικολακη;Πατας πανω σ'ενα πτωμα που ξεφτιλιστηκε με τη συνεντευξη Κουλη;Ντροπη Μακη,ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση