GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ κατάσταση στην Αττική Οδό! Στους δρόμους ο στρατός για το χάος. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ τα αυτοκίνητα...

Επιχείρηση του στρατού βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας σε εξέλιξη στην Αττική Οδό, προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί που βρίσκοντ...



Επιχείρηση του στρατού βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας σε εξέλιξη στην Αττική Οδό, προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί που βρίσκονται εγκλωβισμένοι για παραπάνω από πέντε ώρες στα οχήματά τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επιχείρηση απεγκλωβισμού γίνεται από έξι σημεία.

Η ταλαιπωρία την οποία αντιμετωπίζουν για ώρες οι οδηγοί που επιχείρησαν να κινηθούν μέσω Αττικής Οδού την ώρα που μαίνεται η κακοκαιρία Ελπίδα είναι απίστευτη και χωρίς προηγούμενο.

Χιλιάδες οδηγοί παραμένουν ακινητοποιημένοι και εγκλωβισμένοι, ενώ πολλοί από αυτούς ανησυχούν καθώς βλέπουν τη στάθμη του καυσίμου τους να αδειάζει και φοβούνται ότι το αυτοκίνητό τους θα ακινητοποιηθεί και δεν θα έχουν θέρμανση.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της κακοκαιρίας ζήτησε «συγγνώμη» από τους πολίτες για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί, επέρριψε ευθύνες για την Αττική Οδό στην εταιρεία διαχείρισης
Η κατάσταση είναι απελπιστική με χιλιάδες οδηγούς να είναι εγκλωβισμένοι και να βρίσκονται ακινητοποιημένοι στα οχήματά τους. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

Πεζοί εγκαταλείπουν πολίτες τα αυτοκίνητά τους και φεύγουν με τα πόδια:


Η Εθνική Οδός παραμένει κλειστή σε αρκετά σημεία (Αυλώνας, Μαλακάσα, Καπανδρίτι) και η ροή οχημάτων είναι σχεδόν μπλοκαρισμένη σε πολλά ακόμη, καθώς απαιτούνται αλυσίδες και εντός του λεκανοπεδίου, όπως στη γέφυρα Καλυφτάκη στο ύψος της Κηφισιάς.

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και σε σειρά άλλων κεντρικών αρτηριών, στους πρόποδες της Πεντέλης και της Πάρνηθας, αλλά και εντός του αστικού ιστού, στην Εκάλη, το Κρυονέρι, τους Θρακομακεδόνες, το Μαρούσι, όπως και στην Αττική Οδό στο ύψος των Βρηλισσίων και στην περιφερειακή Υμηττού.

Προβλήματα καταγράφονται και στη δυτική Αττική, μεταξύ άλλων στην Μάνδρα όπου νταλίκα «δίπλωσε» διακόπτοντας την ροή κυκλοφορίας στην παλιά Ε.Ο.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει και το δίκτυο μεταφορών σταθερής τροχιάς (μετρό και ηλεκτρικός, τραμ, προαστιακός), καθώς έχουν διακοπεί τα δρομολόγια μεταξύ του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας και του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Κηφισιά, τα δρομολόγια του τραμ μεταξύ των σταθμών Σύνταγμα και Λεωφόρος Βουλιαγμένης. Επίσης όλα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ έχουν αποσυρθεί στα αμαξοστάσια.


1 σχόλιο

  1. Που είναι αυτός ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ που έλεγε “είναι μακέτο τούτο το έργο” να του πω εγώ ο χαζούλης πόσες αστοχίες έχει αυτό το σούπερ έργο που έγινε για να κονομήσουν μια κάστα ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση