GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ στον Σκάι! Με κορονοϊό και ο (τριπλά εμβολιασμένος) δημοσιογράφος Χρ. Κούτρας...

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο ένας εκ των δύο «Αταίριαστων», Χρήστος Κούτρας, όπως είπε συνομιλώντας με το τηλεοπτικό του ταίρι, Γιάννη Ντ...


Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο ένας εκ των δύο «Αταίριαστων», Χρήστος Κούτρας, όπως είπε συνομιλώντας με το τηλεοπτικό του ταίρι, Γιάννη Ντσούνο.

«Δεν έχω απολύτως τίποτα. Την πρώτη μέρα είχα λίγο πυρετό και φριχτό πονοκέφαλο το οποίο πέρασε με αναλγητικά. Αν υπήρχε εμβόλιο για τον πονοκέφαλο θα το είχα κάνει. Δεν είχα δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στα κόκαλα, ούτε καν μπούκωμα» είπε. Καθώς μετά τον Α. Πορτοσάλτε είναι το επόμενο κρούσμα στον Σκάι υπάρχει αναστάτωση. 

Σημείωσε πως δεν γνωρίζει που κόλλησε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με έχει φάει αυτό το θέμα πάρα πολύ. Κυκλοφόρησα το Σαββατοκύριακο. Με έχει φάει το πού κόλλησα. Δεν έχω καταλάβει».

Τόνισε πως ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι φόραγε απλή χειρουργική μάσκα και όχι ΚΝ95. Επίσης, την πρώτη ημέρα, είχε πυρετό 37,8, ενώ έχει κάνει και την τρίτη δόση.
Η ανάρτηση του:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση