GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ! Εργαστηριακό λάθος ήταν τελικά η «Deltacron»...

Λήξη συναγερμού στην Κύπρο για τη «μετάλλαξη» που ονομάστηκε «Deltacron», καθώς, σύμφωνα με τον Γκίκα Μαγιορκίνη, υπήρξε κάποιο «τεχνικό λάθ...


Λήξη συναγερμού στην Κύπρο για τη «μετάλλαξη» που ονομάστηκε «Deltacron», καθώς, σύμφωνα με τον Γκίκα Μαγιορκίνη, υπήρξε κάποιο «τεχνικό λάθος» στο πώς διαβάστηκε εργαστηριακά το γονιδίωμα του στελέχους.

«Σχετικά με το Deltacron (ανάμιξη Delta και Omicron) της Κύπρου που ακούστηκε πολύ στα ελληνικά ΜΜΕ πρόσφατα, οι πρώτες ανεξάρτητες αναλύσεις δείχνουν ότι πρόκειται για τεχνικό λάθος του εργαστηρίου στην διαδικασία διαβάσματος του γονιδιώματος…».

Στην ανάρτησή του, ο Γκίκας Μαγιορκίνης παρέθεσε σχετικό σχόλιο του Τομ Πίκοκ, ιολόγου στο Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου. Στο τουίτ του, ο δρ. Πίκοκ εξήγησε ποιο ακριβώς είναι το τεχνικό λάθος λέγοντας πως: «Οι κυπριακές αλληλουχίες “Deltacron” που αναφέρθηκαν από πολλά μεγάλα μέσα ενημέρωσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για επιμολύνσεις…».


1 σχόλιο

  1. Και ο Μαγιορκινης,πώς το ξερει;Δεν εχει δει τα ευρηματα.Και σιγα τον επιστημονα,μονο να τα τσεπωνει ξερει[τουλαχιστον στα μαθηματικα ειναι τελειως σκραπας]Φυσικα το εχει ξανακανει μαζι με τον εμβολιακια Τσιοδρα,που εσπευσαν να καλυψουν εκεινον τον κοπριτη,οτι ο ιος δεν ειναι εργαστηριακος.Θυμαστε;Ετσι λειτουργουν τα μαφιοζικα σκουληκακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση