GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EMAIL που διέρρευσαν! Ο COVID προήλθε από εργαστήριο της Γουχάν… αλλά οι επιστήμονες φοβήθηκαν να το πουν!

Το γύρο των Βρετανικών ΜΜΕ κάνει η είδηση ότι ο COVID-19 πιστεύεται ότι προήλθε από εργαστήριο στη Γουχάν, σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ...



Το γύρο των Βρετανικών ΜΜΕ κάνει η είδηση ότι ο COVID-19 πιστεύεται ότι προήλθε από εργαστήριο στη Γουχάν, σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν, τα οποία ισχυρίζονταν ότι οι επιστήμονες συζήτησαν τη θεωρία, ωστόσο, φοβήθηκαν να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Οι συγκλονιστικοί ισχυρισμοί δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο κοινό καθώς οι επιστήμονες φοβούνταν ότι η είδηση ​​θα έβλαπτε τη φήμη της επιστήμης στην Κίνα.

Κορυφαίοι Βρετανοί και Αμερικανοί επιστήμονες που συζήτησαν την ιδέα πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανό ο κορωνοϊός να διέρρευσε “κατά λάθος” από ένα εργαστήριο στην κινεζική πόλη.

Ένα email από τον Sir Jeremy Farrar, διευθυντής του Wellcome Trust, στις 2 Φεβρουαρίου 2020 είπε ότι «μια πιθανή εξήγηση» ήταν ότι ο Covid είχε εξελιχθεί γρήγορα από έναν ιό τύπου Sars μέσα σε ανθρώπινο ιστό σε ένα εργαστήριο χαμηλής ασφάλειας.

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προς τον Δρ Anthony Fauci και τον Dr Francis Collins των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ, συνέχισε λέγοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να «δημιούργησε κατά λάθος έναν ιό που προορίζεται για ταχεία μετάδοση μεταξύ των ανθρώπων».

Αλλά ένας κορυφαίος επιστήμονας είπε στον Sir Jeremy ότι «περαιτέρω συζήτηση θα έκανε περιττό κακό στην επιστήμη γενικά και στην επιστήμη στην Κίνα ειδικότερα».

Ο Dr Collins, πρώην διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ, προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να βλάψει τη «διεθνή αρμονία».

Ο Viscount Ridley, συν-συγγραφέας του Viral: the search for the origin of Covid, είπε: «Αυτά τα email δείχνουν μια θλιβερή έλλειψη ειλικρίνειας και διαφάνειας μεταξύ των δυτικών επιστημόνων που φαίνεται ότι ενδιαφέρθηκαν περισσότερο να κλείσουν μια υπόθεση που θεωρούσαν πολύ εύλογη, για πολιτικούς λόγους».

Στα email, ο Sir Jeremy είπε ότι και άλλοι επιστήμονες πίστευαν ότι ο ιός δεν θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί φυσικά.

Ένας τέτοιος επιστήμονας ήταν ο καθηγητής Mike Farzan, της Scripps Research, ο ειδικός που ανακάλυψε πώς ο αρχικός ιός Sars συνδέεται με τα ανθρώπινα κύτταρα.

Οι επιστήμονες ανησυχούσαν ιδιαίτερα για ένα μέρος του COVID-19 που ονομάζεται θέση διάσπασης της φουρίνης, ένα τμήμα της πρωτεΐνης ακίδας που τη βοηθά να εισέλθει στα κύτταρα και την κάνει τόσο μολυσματική για τον άνθρωπο.

Συνοψίζοντας τις ανησυχίες του καθηγητή Farzan σε ένα email, ο Sir Jeremy είπε: «Τον ενοχλεί η θέση της φουρίνης και δυσκολεύεται να εξηγήσει ότι ως γεγονός έξω από το εργαστήριο, αν και υπάρχουν πιθανοί τρόποι στη φύση είναι πολύ απίθανο».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αυτό γίνεται ένα ερώτημα πώς τα συνδυάζεις όλα αυτά, αν πιστεύεις σε αυτή τη σειρά συμπτώσεων, τι γνωρίζεις για το εργαστήριο στη Γουχάν, πόσα θα μπορούσε να είναι στη φύση – τυχαία έκλυση ή φυσικό γεγονός; Είμαι 70:30 ή 60:40».


1 σχόλιο

  1. Αμα δεν ξερετε ξυχολογια,παιξτ ταβλι.Οταν μετα την αποκαλυψη του ιου,ο οποιος "τυχαια"ξεκινησε απο την Μεκκα των βιολογικων εργαστηριων,και αμεσως βγαινουν κατι ασημοι,κρατικοδιαιτοι τυποι,ασχετοι με το αντικειμενο,να υποστηριξουν την φυσικη του προελευση,ΧΩΡΙΣ στοιχεια[ακομη ψαχνουν τον ενδιαμεσο ξενιστη μεταξυ μιας νυχτεριδας 500χλμ μακρια της Γιουχαν!!!]επρεπε να το ψυλλιαστειτε.Τσιδρα,δυστυχως δεν ειμαστε κρετινοι και καποιοι εχουμε καλυτερες γνωσεις απο πλασιεδες εμβολιων,εστω και αν ειναι παλιοι στο επαγγελμα.Η αναδειξη σου δε απο εναν σε αξιοματουχο μιας παρηκμασμενης Εκκλησιας,σε καθιστα πιο υποπτο.Γι'αυτο,τσιμπα ανα κεφτεδακι.Οσο για τον ετερο Καππαδοκη,τι να πω για καποιον που πιστευει οτι το +27 ειναι μικροτερο του +15;Απλα τα λεφτα μου πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση