GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ! ΝΕΑ SMS του Φουρθιώτη «καίνε» άλλους τρεις υπουργούς...

Νέα αποκαλυπτικά sms από επικοινωνίες του με κυβερνητικά στελέχη έφερε στο φως ο Μ. Φουρθιώτης...  Συγκεκριμένα απολογητικό μήνυμα με το οπ...

Νέα αποκαλυπτικά sms από επικοινωνίες του με κυβερνητικά στελέχη έφερε στο φως ο Μ. Φουρθιώτης... 

Συγκεκριμένα απολογητικό μήνυμα με το οποίο ο υπουργός Επικρατείας του εξηγεί  πώς θα γίνει η ενσωμάτωση συγκεκριμένης οδηγίας για τα ΜΜΕ στη νομοθεσία δημοσίευσε ο Μ. Φουρθιώτης που φαίνεται ότι έχει σύγκρουση με την  κυβέρνηση.

Στο μήνυμα μάλιστα ο κ. Γεραπετρίτης επικαλείται άλλους τρεις υπουργούς οι οποίοι έχουν επιστρατευτεί για να διευκολύνουν τον Μένιο Φουρθιώτη.  Συγκεκριμένα στο μήνυμα αναφέρει τους κ. Λιβάνιο, Πέτσα και Γεωργιάδη.

Δείτε την ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη:


Νωρίτερα, ο Μ.  Φουρθιώτης είχε δημοσιεύσει μηνύματα που του είχε στείλει ο Νίκος Ρωμανός, όπου αποκαλεί «σούργελο» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάνει και υποδείξεις για το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε σε αφιέρωμα για τον Γρηγόρη Δημητριάδη.
 


1 σχόλιο

  1. Να υπενθυμισω οτι,αυτο το αισχος διαδραματιζεται σε μακρινη χωρα,ονοματι "Ελλαδομπανανια"που κατοικειται απο ανυποχρεους κρετινους,ως επι το πλειστον.Εμεις εδω δεν χρειαζεται να ανησυχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση