GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ! Ο Φουρθιώτης αποκάλυψε νέα sms με (πολλά) στελέχη της ΝΔ...

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με αφορμή της επικοινωνία του με τον Γιώργο Γεραπετρίτη ο Μένιος Φουρθιώτης δημοσιεύει και άλλες επικοινωνίες που ...


Μετά τον σάλο που ξέσπασε με αφορμή της επικοινωνία του με τον Γιώργο Γεραπετρίτη ο Μένιος Φουρθιώτης δημοσιεύει και άλλες επικοινωνίες που είχε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με κάποιους εκ των οποίων όπως ισχυρίζεται ο ιδιος είχε στενές σχέσεις.

Με νέες αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια ο Μένιος Φουρθιώτης δίνει στη δημοσιότητα επικοινωνίες που είχε μέσω μηνυμάτων με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την πολιτική κόντρα που ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή της επικοινωνίας του με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ο Μένιος Φουρθιώτης δημοσιεύει και άλλες επικοινωνίες που είχε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με κάποιους εκ των οποίων όπως ισχυρίζεται ο ιδιος είχε στενές σχέσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο για διασυρμό του Πρωθυπουργού τον οποίο κάλεσε «Να πει και να αποκαλύψει ο ίδιος την αλήθεια για τη σχέση του Μαξίμου με τον υπόδικο παρουσιαστή».

Όπως φαίνεται από το υλικό που δημοσίευσε ο Μένιος Φουρθιώτης είχε στενή σχέση με τον βουλευτή της ΝΔ και δικηγόρο Κώστα Καραγκούνη με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν και οικονομικές συναλλαγές την περίοδο που ήταν στα δικαστήρια με την Τζούλια Αλεξανδράτου.









Επικοινωνία είχε με τον Νότη Μηταράκη, όπου ο νυν υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου λέει ότι έφυγε από το υπουργείο Εργασίας καθώς ήταν... «σφαγμένος» με τον Γιάννη Βρούτση.







Σχέσεις και με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη φαίνεται ότι διατηρούσε ο Μένιος Φουρθιώτης.



Επίσης οι Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Νίκος Ρωμανός είχαν επικοινωνία με τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή.







Επίσης η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Άννα Στρατινάκη είχε επαφές με τον Μένιο Φουρθιώτη.





Παράλληλα ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής είχε επικοινωνία με τους Νίκο Χαρδαλιά και Σοφία Βούλτεψη.





Ο Μένιος Φουρθιώτης μιλούσε και με τον υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα.




Αναλυτικά οι αναρτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη:

1 σχόλιο

  1. Ρε Φουρθιωτη,αυτα και αλλα,τα λεει ο κοσμος νωριτερα.Παντως,αμα ξερεις τον Σειρηνακη,πεστου ρε καμια καλη κουβεντα γι'αυτα τα 156 προθυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση