GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Μόσχα το "1ο Διεθνές Αντιφασιστικό Συνέδριο"! Ναζί, Μπαντεριστές και δαίμονες, θα σας φτάσουμε σύντομα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η εποχή που σχετίζεται με την οικοδόμηση μιας κεντρικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει » Βλαδίμηρος Πούτιν, ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η εποχή που σχετίζεται με την οικοδόμηση
μιας κεντρικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει»
Βλαδίμηρος Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας...

Η Ρωσία ανακοίνωσε το σχεδιασμό φιλοξενίας του "1ου Διεθνούς Αντιφασιστικού Συνεδρίου" τον Αύγουστο. Ένας νέος διεθνής πολιτικός "οργανισμός" που θα συνενώνει σε παγκόσμιο επίπεδο τον Άξονα της Αντίστασης στη νέα τάξη πραγμάτων. Σύμφωνα με τον προβλεπόμενο στόχο, ο σκοπός είναι να «Να ενωθούν οι προσπάθειες της Διεθνούς κοινότητας στον αγώνα εναντίον του ναζισμού, του νεοναζισμού και σε σε όλες τις μορφές εκδήλωσης του στον σύγχρονο κόσμο».

Στην αποικία Ελλάδα το σύνολο του πολιτικού συστήματος -χωρίς καμία σημασία η χρήση του πρόσημου δεξιά, αριστερά, κομουνιστική κι εξωκοινοβουλευτική αριστερά-, έχει συμπαραταχθεί στον αγώνα για "ειρήνη" εναντίον της "ιμπεριαλιστικής Ρωσίας" κι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενέπλεξε τη χώρα μας σε πόλεμο, με την αποστολή όπλων στο νεοναζιστικό Ουκρανικό καθεστώς.

Δεν υπάρχουν χειρότεροι υπηρέτες του ιμπεριαλισμού και του πολέμου, απ' όσους σήμερα επικαλούνται την "ειρήνη", τις "ίσες αποστάσεις" με φερετζέ το δράμα της χολιγουντιανής προπαγάνδας της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, για δήθεν σφαγές και μικρών παιδιών στην Ουκρανία. Σήμερα που τους τηλε"επιστήμονες" ιατρικούς επισκέπτες των πολυεθνικών Big Pharma, με ασυλία κι ακαταδίωκτο, αντικατάστησαν στα στασίδια των ΜΜΕ της διαφθοράς κι εξαπάτησης οι "στρατιωτικοί" κι οι "ειδικοί" αναλυτές "made in USA" σε διατεταγμένη Νατοϊκή υπηρεσία.

Φωτεινές εξαιρέσεις... με θαυμασμό κι απορία για το κουράγιο του, ο δημοσιογράφος χωρίς εισαγωγικά Θανάσης Αυγερινός κι ένας στρατιωτικός που ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο κι αξίζει να τον ακούσουμε.

«Η Ρωσία προελαύνει στην Ουκρανία»! Ν. Σκιαδάς, Ανχης Ειδ. Δυνάμεων αποδομεί το «δυτικό αφήγημα»:

Για τους όψιμους "ειρηνοποιούς" του πολιτικού συστήματος στην αποικία Ελλάδα, που βαπτίζουν την πορνεία της υποταγής στα Νατοϊκά κελεύσματα με την "Ειρήνη", τον "πόνο" για τα παιδάκια στην Ουκρανία... Ο βασιλιάς είναι γυμνός και οι ράφτες του είναι ψεύτες!

Οι φωτογραφίες είναι από τα παιδάκια της Ουκρανίας... Ουκρανόπουλα κι αυτά! Παιδάκια ηλικιών από 1 έως 10 χρόνων.
Τι κοινό έχουν; Είναι όλα νεκρά, δολοφονημένα από τον ουκρανικό τακτικό στρατό, από το τάγμα μισθοφόρων Ναζί-φασιστών "Αζόφ".
Αυτή είναι η σκληρή, τραγική, πολύ πιο σύνθετη πραγματικότητα από την προπαγάνδα της Δύσης, του Νάτο, της Ουκρανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Για αυτούς τους θανάτους δεν μίλησαν ΠΟΤΕ οι σημερινοί όψιμοι ειρηνοποιοί σε Νατοϊκή υπηρεσία, που διαδηλώνουν για ειρήνη εναντίον και του Ρωσικού ιμπεριαλισμού.

Ο βασιλιάς είναι γυμνός και οι ράφτες του είναι ψεύτες!

Εσύ "ειρηνόφιλε" με τρυφερή καρδιά, που καταδικάζεις τη "ρωσική εισβολή στην Ουκρανία", που αποκαλείς τη Ρωσία "πολεμοχαρή" και ιμπεριαλιστικό τέρας, που ακούς ακόμη και τον Κουτσούμπα να θέλει "ειρήνη", να δηλώνει με αντικαπιταλιστικές κορώνες "ώστε όσο γίνεται πιο σύντομα να απαλλαγούν τόσο από τις κυβερνήσεις τύπου Πούτιν και Ζελένσκιο"... δηλαδή ταύτιση της μαριονέτας των ΗΠΑ με τον Πούτιν προς χάρη της "ειρήνης"... θυμάσαι τον Βαντίμ Παπούρα;

Ο Βαντίμ ήταν ένα 17χρονο αγόρι, Ουκρανός κομμουνιστής. Δεν ήταν ένα παιδί σαν το δικό μας, των "πολιτισμένων" Δυτικών, που στα 17 τους αγωνίζονται να φορούν φούστα τα αγόρια, διαγωνίζονται ποιος έχει το πιο καινούργιο κινητό, για τα επώνυμα ρούχα, για να έχουν όλοι ένα "πιστοποιητικό κυκλοφορίας" Big Pharma και να φοράνε επιμελώς την επώνυμη μουσούδα για τον "αόρατο εχθρό"... ΟΧΙ... δεν τον γνωρίζεις!

Για εσένα "ειρηνόφιλε" ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε σήμερα!

Όμως άρχισε πριν 8 χρόνια, όταν οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονμπάς άσκησαν το Δικαίωμα Αυτοδιάθεσης τους (το οποίο πολλοί από εσάς υπερασπίζονται χωρίς καν να ξέρετε ότι είναι μια ανθρωπιστική και κομμουνιστική αντίληψη) και καταδικάστηκαν στο σπαθί και στη φωτιά. από τον Ουκρανικό Τακτικό Στρατό και τα Ναζιστικά Παραστρατιωτικά Τάγματα (συμπεριλαμβανομένου του διαβόητου Αζόφ). Γυναίκες, παιδιά, γέροι νεκροί, σκοτωμένοι γιατί ένιωθαν διαφορετικοί, μιλούσαν μια άλλη γλώσσα, ήταν ορθόδοξοι κι όχι ουνίτες... Ολόκληρες οικογένειες με σπίτια κατεστραμμένα, νεκρούς τους δικούς τους ανθρώπους, μόνο και μόνο επειδή ζούσαν στο Ντονμπάς. Άντρες σκοτώθηκαν μόνο και μόνο επειδή ήταν κομμουνιστές και λαχταρούσαν τη Σοβιετική Ένωση... Έτσι είναι... αυτό είναι το όνειρό τους κι ειρηνικά θέλουν να το αναβιώσουν...  Ένας βρώμικος πόλεμος με δολοφονίες εκτελέσεις συνοπτικών διαδικασιών, από βλήματα πυροβολικού μέρα και νύχτα... που 8 χρόνια δεν κοιμάσαι, δεν ξεκουράζεσαι, δεν υπάρχει ζεστασιά, θέρμανση όταν κάνει κρύο, δεν τρως τακτικά... Εσύ που ήσουν αυτά τα 8 χρόνια;

Αυτά τα 8 χρόνια που ήταν τα σημερινά δάκρυα υποκρισίας; Όχι... δεν θα μας ταίσετε για ακόμη μια φορά το σανό του ιμπεριαλισμού, όπως μας ταΐσατε το σανό του μπολιάσματος. Η Ρωσία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πολεμοχαρής, γιατί υπομένει τα παιδιά της να σφαγιάζονται στην Ουκρανία εδώ και 8 χρόνια. Η Ρωσία δεν μπορεί να ονομαστεί ιμπεριαλιστική... αν μη τι άλλο, είναι όποιος την αποκαλεί έτσι, δεδομένου ότι όλη η Ανατολική Ευρώπη έχει υποταχθεί στις ΗΠΑ. Αυτός ο πόλεμος δεν γεννήθηκε στη Ρωσία...

Υπάρχουν κι αυτοί που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Βαντίμ, τη Σοβιετική Ένωση, την Εθνική Απελευθέρωση των Λαών... Είμαστε πολλοί στον κόσμο... οι Λαοί των Εθνικοαπελευθερωτικών Κινημάτων, της σοσιαλιστικής Κούβας, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, του Μεξικού, της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, της Συρίας, της Νικαράγουας των Σαντινίστας, του Ιράν, της Κίνας, των κομμουνιστών της δυτικής Ευρώπης που δεν έπεσαν στις παγίδες των ισαποστάκηδων του ΚΚΕ κι αφήνουν μόνον του σε πολιτική μοναξιά τον Κουτσούμπα, παρέα με τη δεξιά που εξοπλίζει ναζί και τη Νατοϊκή κυβερνητική αριστερά, τη Νατοϊκή αριστερά των χρήσιμων ηλιθίων της "εξωκοινοβουλευτικής", τους Καραμπελιάδες και Cia: Χωρίς ναι μεν, αλλά... με τον Άξονα της Αντίστασης!

Ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ για τη διπλοπροσωπία και την υποκρισία των λεγόμενων «ειρηνευτών»!

Ο Ραμζάν Καντίροφ, ο Τσετσένος Ηγέτης στέλνει σ' όλους το μήνυμα μέσω του Telegram και σπέρνει πανικό στους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους με τo βίντεο: 

Ραμζάν Καντίροφ: «"Ναζί, Μπαντεριστές και δαίμονες, θα σας φτάσουμε σύντομα!
Μην τρέχετε να ξεφύγετε, θέλουμε να σας τελειώσουμε, μια πόλη τη φορά!
»

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση