GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας αγνοούμε! Μετά από 3 δόσεις νοσείτε όλοι, "αλλά ευτυχώς όχι βαριά!"

Της Ιωάννας Υψηλάντη Βασιλακόπουλε, το αφήγημα του κορωνοϊού, που κόστισε στην χώρα 42 δις, καταστροφές...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Βασιλακόπουλε, το αφήγημα του κορωνοϊού, που κόστισε στην χώρα 42 δις, καταστροφές... επιχειρήσεων και νέους ανέργους, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί! Το πήρε το ποτάμι του πολέμου, στην Ουκρανία.
Αποκαλύφθηκαν οι ψευτιές και η τρομολαγνεία σας, προκειμένου να προβατοποιήσετε τις κοινωνίες και να τις μπάσετε στις ηλεκτρονικές καταγραφές σας, για περεταίρω χρήση των δεδομένων τους. Δεν έπιασε το κόλπο, δόξα στον Πούτιν!
Ο πόλεμος μας έδειξε καθαρά πρόσωπα, χωρίς μάσκες, χωρίς "μεταδόσεις", χωρίς "τήρηση αποστάσεων" και χωρίς "πασαπόρτια". Ολα επιστράφηκαν στους δικαιούχους του αφηγήματος!
Τώρα, απευθύνσου, στον Τσίπρα, που βγήκε με μάσκα, χθες,😂😂😂όταν, πριν μία ημέρα, κυκλοφορούσε, χωρίς και στον Πορτοσάλτε, που θα την φοράει, μέχρι την τελευταία του πνοή, για να στηρίξει το αφήγημα της παγκοσμιοποίησης!
Δώστε χρήμα στους καναλάρχες, για το μασάζ στα μυαλά μας και  για γελοίες διαφημίσεις. Σας αγνοούμε!
Συμφωνήστε, όλα τα κόμματα της Βουλής να μας πείσετε, για την "αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια" των εμβολίων, που και μετά από 3 δόσεις νοσείτε όλοι, "αλλά ευτυχώς όχι βαριά!"😂😂😂. Σας αγνοούμε!
Σας έσωσε όλους ο Γκέιτζ, με κάποιες παρενέργειες βέβαια, έναντι κάποιων δισεκατομμυρίων, που έφυγαν από την χώρα μας, προς τα ταμεία του και τα ταμεία σας!
Αυτό θα καταγραφεί, στην ψήφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση