GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΛΕΕΙ ο Ζελένσκι! Ρωσικές δυνάμεις προχωρούν προς τον τρίτο πυρηνικό σταθμό...

Οι ρωσικές δυνάμεις προχωρούν προς τον τρίτο πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής, λέει ο Ζελένσκι  Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν δύο ουκρανικού...


Οι ρωσικές δυνάμεις προχωρούν προς τον τρίτο πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής, λέει ο Ζελένσκι 

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν δύο ουκρανικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και προχωρούν προς ένα τρίτο, δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε συνομιλία με Αμερικανούς γερουσιαστές νωρίτερα σήμερα, ο Ζελένσκι είπε ότι ο τρίτος σταθμός που απειλείται αυτή τη στιγμή είναι ο πυρηνικός σταθμός Yuzhnoukrainsk, που βρίσκεται 120 χιλιόμετρα βόρεια του Mykolaiv, μιας από τις πολλές πόλεις που οι ρωσικές δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν περικυκλωμένες.

Η Ρωσία ελέγχει επί του παρόντος τον πυρηνικό σταθμό Zaporizhzhia στη νότια πόλη Enerhodar, τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής στην Ευρώπη, και το Τσερνόμπιλ, το οποίο δεν είναι ενεργό, αλλά εξακολουθεί να είναι στελεχωμένο και να συντηρείται.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση