GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοντέλο προσομοίωσης, μιας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης... "Οι κυρώσεις λειτουργούν"!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Και εδώ ένα μοντέλο προσομοίωσης, μιας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης, που θα χτυπήσει την...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Και εδώ ένα μοντέλο προσομοίωσης, μιας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης, που θα χτυπήσει την... ανθρωπότητα, στο επόμενο διάστημα.
- "Η Ευρώπη θα πρέπει να συμβιβαστεί με την προοπτική μιας ακραία σοβαρής παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης" Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Ζαν Ηβ Λεντριάν.
- Η έλλειψη διατροφικών αγαθών "θα είναι πραγματική", παραδέχθηκε ο Μπάϊντεν, πριν λίγες ημέρες, ενώ η Διοίκηση του μίλησε ανοιχτά για "πείνα".
- Οι τιμές στα σούπερ μάρκετ της Γερμανίας θα αυξηθούν από 20%-50%.
- Στην Ισπανία άρχισε η διανομή κάποιων προϊόντων με το δελτίο.
- Στην Ελλάδα άρχισε, επίσης, η διανομή προϊόντων με δελτίο.
- Η ηγεσία της "Μπλακ Ροκ" προειδοποιεί ότι για πρώτη φορά, αυτή η γενιά θα πηγαίνει στα καταστήματα και δεν θα μπορεί να αγοράζει αυτό που χρειάζεται.
- Από πέρυσι, σε πολλά προϊόντα οι αυξήσεις αγγίζουν το 300%
- Πολλοί γεωργοί στην Αφρική δεν μπορούν να αποκτήσουν λιπάσματα και προβλέπουν ότι η αγροτική οικονομία θα μπορεί να καλύψει μόνο 100 εκατομμύρια ανθρώπους.
- Σε μια συνηθισμένη χρονιά, Ρωσία και Ουκρανία κάλυπταν το 30% της παγκόσμιας ζήτησης σε σιτάρι και τις μισές απ΄αυτές εισήγαγε η Αφρική.
- Οι υπόλοιπες χώρες της Δύσης έχουν μεγαλύτερες ανάγκες σε σιτάρι, απ΄ότι η Αφρική.
- Ο Μεντβέντεφ προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα περιορίσει τις εξαγωγές σιταριού, ζάχαρης και άλλων βασικών προϊόντων, μόνο προς τις "φιλικές χώρες".
- Ο αριθμός των νεκρών πουλερικών, λόγω της γρίπης των πτηνών, μόνο στην Αϊόβα θα φτάσει τα 13.000.000.
- Συνολικά, αυτός είναι ο απολογισμός των θανάτων των πτηνών επί του παρόντος (https://minnesota.cbslocal.com/2022/04/02/iowa-farms-to-lose-5-million-birds-to-bird-flu/).
 - Στις ΗΠΑ, γενικότερα,  ως αποτέλεσμα της μόλυνσης από τη γρίπη των πτηνών, θα σφαγιαστούν "22 εκατομμύρια όρνιθες ωοπαραγωγής, 1,8 εκατομμύρια κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, 1,9 εκατομμύρια όρνιθες ωοπαραγωγής και άλλα κοτόπουλα του εμπορίου και 1,9 εκατομμύρια γαλοπούλες."
- Ο Κινέζος υπουργός Αγροτικού τομέα ανακοίνωσε ότι η σοδειά του χειμερινού σταριού, στην Κίνα, μπορεί να είναι η "χειρότερη στην Ιστορία".
- Στις ΗΠΑ η σοδειά αυτή, όπως προειδοποιούν θα είναι "καταστροφική", λόγω ξηρασίας.
- Ο επικεφαλής του Επισιτιστικού προγράμματος του ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι αυτό με το οποίο έρχεται αντιμέτωπος ο πλανήτης, δεν θα μοιάζει καν, μ΄αυτό που υπήρξε στον Β΄ΠΠ.
- Ας προσθέσουμε και την ενεργειακή κρίση, που θα επιφέρει τρελές αυξήσεις ρεύματος, θέρμανσης, λειτουργίας των εργοστασίων και επιχειρήσεων, αλλά και μεγάλο κόστος στην αγροτική παραγωγή και δέσαμε!
Πάντως, όπως λέει και η Δύση "οι κυρώσεις λειτουργούν"!
Σε εμάς! Ξυπνήστε!!

Σχετικά:
- French foreign minister warns of global famine
- White House is worried about famine overseas due to Russia-Ukraine war, economic advisor says
- German Retailers To Increase Food Prices By 20-50% On Monday
- "Put On Your Seatbelts": BlackRock CEO Warns Over 'Scarcity Inflation'
- US Farmers Facing Skyrocketing Fertilizer Prices Due to Russia-Ukraine War

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση