GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εκτελεστής, 18χρονος Πέιτον Τζέντρον με πλήρη εξάρτηση. Δίπλα τα εμβλήματα του "Αζόφ"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Οι ΗΠΑ στέλνουν όπλα και χρήμα, στους ομοϊδεάτες του εκτελεστή 13 ανθρώπων, στο Μπάφαλο των...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Οι ΗΠΑ στέλνουν όπλα και χρήμα, στους ομοϊδεάτες του εκτελεστή 13 ανθρώπων, στο Μπάφαλο των... ΗΠΑ.
Για τον Λευκό Οίκο,  ο εκτελεστής με τον "Μαύρο Ήλιο" είναι "ρατσιστής" και θα καταδικαστεί, στην Αμερική, αλλά οι ομοϊδεάτες του, στην Ουκρανία, είναι "ήρωες", "μαχητές της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
Λογική ίδια με του ISIS. Όσο σκότωναν αθώους πολίτες της Ευρώπης, τους αποκαλούσαν "τρομοκράτες". Όταν αποκεφάλιζαν Σύρους στρατιώτες ήταν "μαχητές της ελευθερίας".
Εδώ το "καλόπαιδο"-εκτελεστής, 18χρονος Πέιτον Τζέντρον με πλήρη εξάρτηση. Δίπλα τα εμβλήματα του "Αζόφ".

1 σχόλιο

  1. Οι πολιτικοί θεωρούν εδώ και καιρό τις τραγωδίες και τις κρίσεις ως ευκαιρίες έτσι η κυβερνήτης (αντικαταστάτρια του Andrew Cuomo από τον αυγουστο του 2021) της Νεας Υορκης Kathy Hochul υιοθέτησε την ίδια προσέγγιση για τη σφαγή στο Μπάφαλο ανανεώνοντας τις εκκλήσεις για λογοκρισία στο Διαδίκτυο.
    Ενώ πολλοί υποστήριξαν τη σύνδεση μεταξύ του πυροβολισμού και της ανάγκης για μεγαλύτερα μέτρα ελέγχου των όπλων, η Χότσουλ προχώρησε κυρίως περισσότερο απαιτώντας τον περιορισμό της προστασίας της ελευθερίας του λόγου. Μιλώντας αργότερα σε μια εκκλησία, δεσμεύτηκε να «σιωπήσει τις φωνές του μίσους και του ρατσισμού και της λευκής υπεροχής σε όλο το Διαδίκτυο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση