GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ την υποχρεωτική καραντίνα (21 ημερών) και τις μάσκες για την «ευλογιά των πιθήκων»...

Καθώς η ευλογιά των πιθήκων εξαπλώνεται και η ανησυχία παγκοσμίως αυξάνεται, το Βέλγιο γίνεται η πρώτη χώρα που εισάγει την υποχρεωτική καρα...


Καθώς η ευλογιά των πιθήκων εξαπλώνεται και η ανησυχία παγκοσμίως αυξάνεται, το Βέλγιο γίνεται η πρώτη χώρα που εισάγει την υποχρεωτική καραντίνα 21 ημερών για όσους νοσούν με τη συγκεκριμένη νόσο. 

Μέχρι στιγμής, συνολικά 14 χώρες έχουν εντοπίσει κρούσματα της ιογενούς νόσου, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να προειδοποιεί για «σημαντική αύξηση» των περιστατικών μόλυνσης ενόψει του καλοκαιριού.

Όσοι προσβληθούν από τον ιό θα πρέπει να απομονωθούν για τρεις εβδομάδες, δήλωσαν οι βελγικές υγειονομικές Αρχές μετά τον εντοπισμό τριών κρουσμάτων στη χώρα. Οι μολύνσεις συνδέονται με το φεστιβάλ Φετίχ στην Αμβέρσα.

Επιστρέφει η μάσκα στη Νέα Υόρκη
Την ίδια ώρα, στη Νέα Υόρκη επιστρέφει και η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος της ευλογιάς των πιθήκων στην πόλη.

Αξιωματούχοι αναφέρουν πως ενδέχεται να υπάρχει και δεύτερο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων στην περιοχή.

Το υπουργείο Υγείας ενθαρρύνει τους Νεοϋορκέζους να φορούν μάσκες προσώπου για να προστατεύονται από το ξέσπασμα του νέου ιού, καθώς και από την COVID-19 και τη γρίπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση