GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουκρανία... Θύμα του ναζισμού των ΗΠΑ & Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους Ουκρανούς » Πινακίδες που αναρτώνται στα καταστήματα της Πράγας (Τσεχία)...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους Ουκρανούς»
Πινακίδες που αναρτώνται στα καταστήματα της Πράγας (Τσεχία)...

Τραγική η κατάσταση στην Τσεχία και τρόμος μπροστά στην κατάρρευση του τουρισμού και της ειρηνικής διαβίωσης των πολιτών της Πράγας.

Οι καταστηματάρχες, οι πολίτες έφτασαν σε αδιέξοδο με την φιλοξενία Ουκρανών "προσφύγων", που το διευθυντήριο της Ε.Ε. επιβάλει στις χώρες μέλη. Εφιαλτική η διαβίωση στην Πράγα από τις συνεχείς κλοπές και τη βίαιη συμπεριφορά των προσφύγων, αλλά και τη διακίνηση ναρκωτικών, μιας κι η Ουκρανία είναι το αφεντικό της διακίνησης κοκαΐνης σε όλη την Ευρώπη (βλέπε: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο "βασιλιάς της κοκαΐνης" προστατευόμενος του Ζελένσκι!).

Αποτελεί πλέον μια ανάμνηση η εκπληκτική Πράγα με τη διαχρονική άνοιξη με αμίμητο στυλ, τα εκπληκτικά της αξιοθέατα των μεσαιωνικών κάστρων, την αρχιτεκτονική της πόλης, τους γοτθικούς ναούς και τα αναγεννησιακά παλάτια της, την μπαρόκ ατμόσφαιρα στην παλιά πόλη, τα τζαζ μπαράκια και τις διάσημες μπυραρίες της. Η Πράγα του Φραντς Κάφκα και των αλχημιστών του χρυσού, η μποέμ παραμυθούπολη στις όχθες του Μολδάβα.

Η ανάπτυξη του Ναζισμού στην Ουκρανία, από την "πολιτισμένη" δύση, θα παραμείνει στην ιστορία ως η τραγωδία ενός λαού που διαλύθηκε από τις πολιτικές της νέας τάξης των ΗΠΑ και της αποικίας της, την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πράγα... Μάης 2022...

Τζορτζ Σόρος, χθες στο δείπνο του στο WEF στο Νταβός: «Ήττα του Πούτιν το συντομότερο δυνατό για να σώσουμε τον πολιτισμό μας»

πηγή CNBC

Το αυγό του φιδιού, η ελίτ των κοινωνιοπαθών... συναντιούνται στην Ελβετία


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση