GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ξέπλυμα του Ναζί κοκαϊνομανή... με χρήματα του ελληνικού Λαού!»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά. Γι'...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη δημοσιότητα
όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από...

πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία: μόνο άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας,
με μικρό ή μακρύτερο λουρί. που υπηρετούν τους τραπεζίτες...

Μας ενημερώνουν με περηφάνια τα αργυρώνητα τσουλάκια της "δημοσιογραφίας" σε διατεταγμένη υπηρεσία, η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΤ, που πληρώνει ο ελληνικός Λαός με αίμα και ιδρώτα: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην ΕΡΤ – Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί... «Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν νικήσει η Ουκρανία». Αυτό διαμηνύει ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην αποκλειστική του συνέντευξη στην ΕΡΤ (η πρώτη σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης) που θα μεταδοθεί απόψε στις 21:00 στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 και απαιτούν οι κρατικοδίαιτοι και χρυσοπληρωμένοι: Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το https://www.ertnews.gr/

Όχι μόνον στην αποικία Ελλάδα, αλλά στην "πολιτισμένη" δύση η δημοσιογραφία δεν πέθανε, απλώς εξαγοράστηκε από το υπερεθνικό κεφάλαιο και βρωμάει σαν πτώμα σε αποσύνθεση...

Να θυμηθούμε τα χθεσινά "κινητά κρεματόρια των Ρώσων"; - Αυτά είναι τα κινητά κρεματόρια των Ρώσων για να αποτεφρώνουν Ουκρανούς!

Στο παραπάνω επίσημο βίντεο (πριν λίγες ημέρες) του ίδιου του αποτυχημένου κλόουν δεν χρήζουν "ειδικοί" για να διαπιστώσουν πως η Νατοϊκή μαριονέτα κάνει κατάχρηση αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών. Το επίσημο βίντεο αποσύρθηκε την επόμενη ημέρα, όταν ήταν σαφές πως ουδόλως πρόσφερε στην οικοδόμηση της εικόνας μαχητή προέδρου, όπως στόχευε η παραγωγή των ειδικών εικονοπωλητών - image-making (δημιουργών εικόνας). Γι' αυτό το υποκείμενο η πατρίδα μας μπήκε δυναμικά σε έναν πόλεμο, χωρίς να ερωτηθεί ο λαός μας. Το ξενόδουλο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα -συνολικά χωρίς "ναι μεν αλλά" κι ακόμη το ΚΚΕ με προμετωπίδα το αφήγημα του Ρωσικού ιμπεριαλισμού"-, κήρυξε πόλεμο στη Ρωσία κι όπως είναι απολύτως "φυσιολογικό" σ' αυτό τον πόλεμο έχουν την τιμητική τους οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές τσούλες.

Όπως ακριβώς συνέβη και με τη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου...σχετικό: Μυστικές υπηρεσίες κι η ελληνόφωνη δημοσιογραφική πορνεία... τελειωμό δεν έχουν!

Σε παλιότερο βίντεο βλέπουμε εντελώς "συναχωμένο" τον Ναζί πρότυπο για την πολιτισμένη δύση...

"Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι"... λέει ο θυμόσοφος λαός μας...

«Ο Ζελένσκι κάνει δηλώσεις ανάλογα με το τι πίνει ή τι καπνίζει»... Σεργκέι Λαβρόφ, Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, τα λέει όλα!

Η καλύτερη αντιμετώπιση της μαριονέτας των ιμπεριαλιστών από τον ηγέτη της Τσετσενίας: Η απάντηση Καντίροφ στον Ζελένσκι: "Ζεις ανάξιος και θα πεθάνεις ανάξιος"!

Απορία: ο "δημοσιογράφος" της δημόσιας τηλεόρασης που χρυσοπληρώνει ο ελληνικός Λαός, θα ρωτήσει τον Ναζί για το ναζιστικό απαρτχάιντ κι ειδικότερα τον Ουκρανικό νόμο που εξαιρεί τους Έλληνες από τους αυτόχθονες λαούς της περιοχής; Βλέπε σχετικό: «ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ... που δικαιώνουν τον εξοπλισμό της Ουκρανίας & τη στήριξη απ' ΟΛΟ το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα, για ν' αντιμετωπιστεί ο Ρωσικός Ιμπεριαλισμός!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση