GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΣΟΚ! Ο Γιάννης Μπουρνέλης καταγγέλλει την περιπέτειά του στο Σισμανόγλειο...

Giannis Bournelis   ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ  Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΙΤΩΣΕ  Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Με μια τροφική δηλητηρίαση άρχισε η περ...


Giannis Bournelis 
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ 
Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΙΤΩΣΕ 

Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Με μια τροφική δηλητηρίαση άρχισε η περιπέτεια μου. Παρασκευή βράδυ ώρα 10:30 6 Μαΐου φεύγοντας από ένα εστιατόριο της Αττικής και μπαίνοντας στην Αττική οδό άρχισα να ζαλίζομαι και να έχω τάσεις προς εμετό. Για να μη σας τα πολυλογώ έκανα τρεις φορές εμετό μέχρι να φτάσω στο σπίτι μου. Ζαλιζόμουν πάρα πολύ και το στομάχι μου είχε αφόρητους πόνους. Φτάνοντας στο σπίτι μου παίρνουμε το 166 και έρχεται μετά από τρεις περίπου ώρες. Με μετέφεραν τα παιδιά και μου φέρθηκαν πάρα πολύ ευγενικά στο εφημερεύον Σισμανόγλειο και με βάζουν στην αίθουσα των επειγόντων περιστατικών. 
Περίμενα 3 ώρες μέχρι να έρθει η σειρά μου βγάζοντας από το στόμα μου αίμα και χολή. Δίπλα μου να παθαίνουν ανακοπή πάνω στα καροτσάκια, ανύπαρκτοι γιατί ανύπαρκτες είναι οι νοσηλεύτριες μόνο σεκιουριτάδες κυκλοφορούσαν δεν έχω λόγια για να περιγράψω την ανυπαρξία την αθλιότητα των ωχαδερφισμό των λίγων νοσηλευτών και των ασκουμένων γιατρών. Ένας παθολόγος και ένας καρδιολόγος για 40 περιστατικά. 
Για να περιγράψεις όλη αυτή την κατάσταση πρέπει να έχεις το λεξιλόγιο του Μπαμπινιώτη η του Βύρωνα Πολύδωρα ή πρέπει να είσαι πολύ ευφάνταστος. Μπάχαλο αθλιότητα κατάντια κάτι τέτοιες στιγμές να τις ξέρεις δεν θες κύριε υπουργέ της υγείας Πλεύρη μας πλευριτώσατε, αντί να έχουμε τους γιατρούς έχουμε την πλευρίτιδα και την πνευμονία. 
Κύριε Πλεύρη είστε για το σκυλογκρέμι, πάρτε τον πούλο τώρα, αν μείνετε λίγο ακόμα θα μας πλευριτώσετε όλους. Δεν θα υπάρχουν ψηφοφόροι θα τους πεθάνετε αφού όλα τα νοσοκομεία υπολειτουργούν. Εσείς όμως όταν βγαίνετε στην τηλεόραση μας διαβεβαιώνατε ότι όλα βαίνουν καλώς. 
Η αντιπολίτευση τι κάνει κύριε Τσίπρα όχι στις παιδικές χαρές και στις λαϊκές. Φτάνουν τα φιλιά που δώσατε στα μικρά παιδιά κι εσείς κύριε Κουτσούμπα όχι διαμαρτυρίες μόνο θέλουμε και έργα. Τελικά δεν υπάρχει κανείς να μας σώσει και σήμερα ώσπου να πετάξουμε στα σύννεφα. 
Η φωτογραφία μου τα λέει όλα. Μια εικόνα 1000 λέξεις . Μπορεί η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία γιατί εμείς πεθαίνουμε πρώτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση