GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άσαντ - Χαμενεΐ στην Τεχεράνη! Ιράν - Συρία... Μια διαχρονική Φιλία Λαών Αντίστασης στον ιμπεριαλισμό...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Για τους εχθρούς τελείωσε η εποχή του “χτυπάω και φεύγω” » Αγιατολλάχ Αλί Χαμενεΐ Χθες το πρωί, ο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Για τους εχθρούς τελείωσε η εποχή του “χτυπάω και φεύγω”»
Αγιατολλάχ Αλί Χαμενεΐ

Χθες το πρωί, ο...

Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ συναντήθηκε με τον Ανώτατο Ηγέτη του Ιράν Σαγίντ Αλί Χαμενεΐ και τον Ιρανό Πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσι, κατά την επίσκεψή του στην Τεχεράνη.
Μετά τις συναντήσεις και συνομιλίες, ο ηγέτης της Συρίας επέστρεψε στη Συρία.
Απορούν τα δυτικά ΜΜΕ... αλλά γιατί άραγε;
Οφείλουν οι ηγέτες της Ιρανικής Επανάστασης και της Συρίας να δίνουν λογαριασμό, ή να ζητούν έγκριση για τις σχέσεις τους;

Ας Θυμηθούμε: Το μήνυμα του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτης της Ιρανικής Επανάστασης, του Αγιατολάχ Χαμενεΐ, σηματοδότησε το αύριο του άξονα της Αντίστασης: "Ο Άσαντ... είναι ο ήρωας του Αραβικού Έθνους", 26 Φλεβάρη 2019Ο πρόεδρος Άσαντ στην Τεχεράνη... "κλείδωσε" οριστικά ο άξονας της Αντίστασης!

Φλεβάρης 2019... Ο άνανδρα δολοφονημένος στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί, που οικοδόμησε τον Παγκόσμιο Άξονα αντίστασης στον ιμπεριαλισμό...

Σ' εκείνο το προηγούμενο ταξίδι του Άσαντ στο Ιράν...

...υπήρχε ένα άτομο του οποίου η απουσία γίνεται πολύ αισθητή σήμερα, αλλά η μνήμη του, οι παρακαταθήκες του, το έργο του είναι πιο ζωντανή από ποτέ!

Ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί ήταν αυτός που δημιούργησε αυτό που σήμερα ονομάζεται "Άξονας της Αντίστασης"!

Ιράν - Συρία... Μια διαχρονική Φιλία Λαών Αντίστασης στον ιμπεριαλισμό...

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν οι ιστορικές σχέσεις που ενώνουν Συρία και Ιράν, οι οποίες βασίζονται σε μια μακρά πορεία διμερούς συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης στα θέματα και τα προβλήματα της περιοχής, και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, καθώς και τα διεθνή θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
 
Ο πρόεδρος Άσαντ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Αλ Χαμενεΐ, επιβεβαίωσε ότι τα γεγονότα απέδειξαν για άλλη μια φορά την ορθότητα του οράματος και της προσέγγισης που έχουν λάβει η Συρία και το Ιράν εδώ και χρόνια, ειδικά μπροστά στην τρομοκρατία, που επισημαίνουν τη τη σημασία της συνέχισης της συνεργασίας για να μην επιτραπεί στις ΗΠΑ να ανοικοδομήσει το τρομοκρατικό σύστημα.
Η Απελευθέρωση της Παλαιστίνης είναι βασική προτεραιότητα και πρέπει το Παλαιστινιακό ζήτημα ν' αποκτήσει τη σημασία του, όλο και περισσότερο στη συνείδηση του αραβικού και ισλαμικού κόσμου χάρη στις θυσίες των ηρώων και μαρτύρων της Αντίστασης.
 
Από την πλευρά του, ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν Σαγίντ Αλί Χαμενεΐ, τόνισε τη συνεχή υποστήριξη του Ιράν προς τη Συρία για να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία εναντίον της τρομοκρατίας και για την απελευθέρωση των υπόλοιπων συριακών εδαφών, πιστεύοντας ότι η Συρία έχει επιτύχει ιστορικές νίκες χάρη στην σταθερότητα και το θάρρος του προέδρου της, τη δύναμη και την ανθεκτικότητα του λαού και του στρατού της.
Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο Άσαντ, ο Χαμενεΐ πρόσθεσε: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι είστε σε θέση να απελευθερώσετε ό,τι έχει απομείνει υπό κατοχή στη συριακή επικράτεια και η ηγεσία σας είναι και θα παραμείνει ακλόνητη. Πρέπει να διατηρήσουμε την ισχυρή σχέση που ενώνει τις χώρες μας και τους λαούς μας, η οποία είναι ωφέλιμη όχι μόνο για τις χώρες μας αλλά και για την περιοχή».
 
Με τη σειρά του,
ο Πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Εμπραχίμ Ραΐσι, επιβεβαίωσε ότι η χώρα του έχει σοβαρή βούληση να επεκτείνει τις σχέσεις των δύο χωρών, ιδιαίτερα οικονομικές και εμπορικές σχέσεις και θα συνεχίσει να παρέχει όλες τις μορφές στήριξης στη Συρία και το λαό της. Θα παραμείνει δίπλα στη Συρία, ειδικά υπό οικονομικές συνθήκες των παράνομων αποκλεισμών και κυρώσεων από τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Κάθε δεινό για τη Συρία κάνει το Ιράν να υποφέρει.
 
Ο Άξονας της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή είναι σήμερα πανίσχυρος κι οι ήττες των ιμπεριαλιστών ανεπίστρεπτες...
 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση