GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Γκεμπελική προπαγάνδα, τύπου "Μπούτσα Νο 2"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Και εδώ βλέπουμε μία νέα προσπάθεια κατασκευής...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Και εδώ βλέπουμε μία νέα προσπάθεια κατασκευής... γκεμπελικής προπαγάνδας, τύπου "Μπούτσα Νο 2".
Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του Κιέβου, το εμπορικό κέντρο "Αμστορ", στην Ποπάσναγια της Ουκρανίας, βομβαρδίστηκε, από πυραύλους των Ρώσων με αποτέλεσμα τον θάνατο περίπου 10 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 50.
Σύμφωνα με το Κίεβο, μέσα στο εμπορικό κέντρο βρίσκονταν 1000 άτομα.
Να, όμως, που η ίδια η βιντεοσκοπημένη, από Ουκρανούς, εικόνα, δείχνει ξεκάθαρα, την ύπαρξη φωτιάς, ΠΙΣΩ, από το εμπορικό κέντρο, όπου βρισκόταν το εργοστάσιο επισκευής στρατιωτικού εξοπλισμού και  αποθήκες εισαγόμενου, από την Δύση, βαρέως οπλισμού.
Η φωτιά, λοιπόν, είτε μπήκε, από τα θραύσματα του πυραύλου, είτε την έβαλαν μόνοι τους, καθώς εκδηλώθηκε, 15΄λεπτά μετά την επίθεση, στο εργοστάσιο.
Ταυτόχρονα, αν ο πύραυλος είχε πέσει στο κατάστημα, τώρα δεν θα είχε μείνει, ούτε ίχνος του και στην μέση της έκτασης θα είχε σχηματιστεί ένας τεράστιος κρατήρας.
Από την άλλη, με 1000 πελάτες εκεί μέσα, δεν δικαιολογούνται μόνο 10 νεκροί!
Η προβοκάτσια, έκανε μπαμ, από μακριά και είχε στόχο να κρατήσει ζωντανή την Ρωσοφοβία, ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ, ώστε οι "εταίροι" να δικαιολογήσουν τις επεκτατικές τους πολιτικές, την αύξηση των εσόδων του ΝΑΤΟ (πάνω από το 2% η συνδρομή των χωρών-μελών) και να δώσουν νέα όπλα στους Ουκρανούς, ώστε "να ηττηθεί η Ρωσία".
Και όλα αυτά, για να υποστηριχθεί και να αναβιώσει η αδρά χορηγούμενη, ναζιστική ιδεολογία, που επιδιώκει η Δύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση