GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ συνελήφθη για διαφθορά με την αγορά εμβολίων Covid-19...

Συνελήφθη για διαφθορά κατά την αγορά εμβολίων Covid-19 ο Υπ. Υγείας του Κιργιστάν. Στη δήλωση που έκανε η Εισαγγελία του Κιργιστάν, αναφέρθ...


Συνελήφθη για διαφθορά κατά την αγορά εμβολίων Covid-19 ο Υπ. Υγείας του Κιργιστάν.

Στη δήλωση που έκανε η Εισαγγελία του Κιργιστάν, αναφέρθηκε ότι 4 υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Υγείας Αλιμακντίρ Μπεϊσεναλιέφ και ο βοηθός του, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για διαφθορά στην αγορά εμβολίων Covid-19.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Εισαγγελίας του Κιργιζιστάν, έχει ξεκινήσει έρευνα εναντίον του Αλιμακντίρ Μπεϊσεναλίεφ για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας και σύνταξη άχρηστων συμβάσεων.

Στην ανακοίνωση αναφέρθηκε ότι παρόλο που υπήρχαν 3 εκατομμύρια 147 χιλιάδες 630 εμβόλια covid στη χώρα το 2021 και 6 εκατομμύρια εμβόλια έγιναν δωρεά από δύο χώρες, κατόπιν εντολής του Υπουργού αγοράστηκαν 2 εκατομμύρια 460 εμβόλια επιπλέον.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι 2 εκατομμύρια 460 χιλιάδες δόσεις εμβολίου Covid-19 όχι μόνο αγοράστηκαν αδικαιολόγητα αλλά το ποσό των 19 εκατ. 286 χιλιάδων δολαρίων που μεταφέρθηκε για την αγορά των εμβολίων κατέληξε σε offshore. Ο Υπουργός συνελήφθη από ομάδες ασφαλείας, και βγήκε από το γραφείο του φορώντας χειροπέδες.

2 σχόλια

  1. COVID: “Disease Mainly Of The Elderly, Kind Of Like The Flu” Says Bill Gates

    https://www.youtube.com/watch?v=NNiiuygF_HQ

    Τι λένε στις ΗΠΑ για Gates!
    Jimmy Dore:«Ετοιμάζεται με περισσότερη "εμπειρία" για την επόμενη πανδημία ο BillGates!-Είναι ένας τύπος που έχει εγκαταλείψει το κολέγιο, που μιλάει σαν να είναι επιστήμονας, γιατρός» &συνεχίζει να τον στολίζει για τα εμβόλια .
    Συγκεκριμένα, ο Γκέιτς είπε ότι ο COVID έμοιαζε πολύ με τη γρίπη και ήταν μια ασθένεια κυρίως των ηλικιωμένων που στην πραγματικότητα δεν ήταν τόσο θανατηφόρα - θέσεις που θα μπορούσαν να σας αποκλείσουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγο καιρό.


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ έβλεπαν τι συμβαίνει στην Ελλάδα θα έπεφταν λιπόθυμοι.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση