GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σταματήστε τώρα τον πόλεμο και τις κυρώσεις. Μια επείγουσα διεθνής έκκληση..."

Πολλοί διακεκριμένοι διανοούμενοι, ακτιβιστές, εργαζόμενοι, συνδικαλιστές και πολιτικοί και από τις πέντε ηπείρους υπογραμμίζουν, σε μια έκ...



Πολλοί διακεκριμένοι διανοούμενοι, ακτιβιστές, εργαζόμενοι, συνδικαλιστές και πολιτικοί και από τις πέντε ηπείρους υπογραμμίζουν, σε μια έκκληση προς την παγκόσμια κοινή γνώμη που υπογράφουν, τους τεράστιους πυρηνικούς, οικολογικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς κινδύνους, για όλη την ανθρωπότητα, που προκαλεί η σύγκρουση στην Ουκρανία και ο Ψυχρός Πόλεμος που εξαπολύθηκε.
Η έκκληση που συντάχθηκε από την Πρωτοβουλία για την αναβίωση του πνεύματος του Μπαντούνγκ (του Κινήματος των Αδεσμεύτων) και την διεθνή Πρωτοβουλία των Δελφών για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, καλεί σε άμεση παύση των εχθροπραξιών και έναρξη διαπραγματεύσεων, συνοδευόμενη από διακοπή του εξοπλισμού της Ουκρανίας και άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.
Η ίδια η σύνθεση του καταλόγου των υπογραφόντων, που προέρχονται από τον Νότο και τον Βορρά, από την Ανατολή και τη Δύση του κόσμου μας, έρχεται να υπογραμμίσει την ανάγκη ενότητας της ανθρωπότητας στην αντιμετώπιση των κοινών και κρίσιμων προβλημάτων και προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Καμμιά χώρα και καμμιά περιοχή του κόσμου, όσο ισχυρή και αν φαίνεται, δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίσει στηριζόμενη αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις.
Διαβάστε τη συνέχεια στο http://www.konstantakopoulos.gr/2131

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση