GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα περάσουμε και στην παιδοφιλία... Αν ΟΛΟΙ οι γονείς δεν αντιδράσουν, σ΄ αυτά τα διεστραμμένα σχέδια...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Σύντομα και στους παιδικούς σταθμούς. Κυκλοφορούν, ήδη, στο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Σύντομα και στους παιδικούς σταθμούς.
Κυκλοφορούν, ήδη, στο... εξωτερικό
Και έτσι, μέσω της δήθεν σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, της δήθεν αποδοχής της διαφορετικότητας, της δήθεν κατάργησης των διακρίσεων, θα περάσουμε και στην παιδοφιλία, για να είμαστε "ιν".
Αν ΟΛΟΙ οι γονείς δεν αντιδράσουν, σ΄ αυτά τα διεστραμμένα σχέδια, αν δεν ξεσηκωθούν, για κάθε τέτοιου είδους "μαθήματα" συμπεριφοράς, στο όνομα του πιο ακραίου ρατσισμού, που καταργεί τα φύλα, τότε είναι απλώς, αδιάφοροι γονείς, που έχουν φάει και οι ίδιοι την παραμύθα.
Κανένα τέτοιο βιβλίο στα σχολεία! Κανένα τέτοιο "παιχνίδι", στα παιδιά μας! Κανένα παρόμοιο παιδικό μουλτιφίλμ!
Μόνοι μας πρέπει να να υπερασπιστούμε το μέλλον της κοινωνίας μας, από τους κάθε είδους δικαιωματικούς του Σόρος!


3 σχόλια

  1. Και στην παιδοφιλια[κυριως στον παιδοβιασμο,τρις χειροτερα]στην κτηνοβασια,αργοτερα στον σαδισμο [οπου καταργειται ο βιασμος] κλπ.Ηδη με την καταλυση του κρατους δικαιου ειμαστε υποχειρια των διεστραμμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α!και τωρα που το θυμηθηκα.Για να πανε τα παιδια σην Ολυμπιαδα Πληροφορικης θελει 12 χιλιαρικα.Ουτε το πουτανειο η Κεραμεως[γραφτο ετσι ακριβως]ουτε ολοι αυτοι που σπαταλανε τα λεφτα μας σε μιζες δινουν.Αρα μια απο τις καλυτερες ομαδες του κοσμου δεν θα παει εξ'αιτιας αυτων των αναλγητων εγκληματιων.Οπως τοτε που η τσουλα,ο Πετσας μοιραζε στους εισαγγελατους μυρια,αλλα 230 χιλιαρικα στο Παπανικολαου[τ-λεμφοκυτταρα]για να μην πεθαινουν οι ανθρωποι,τιποτα.Σκατοτομαρα.Υστερα λετε,γιατι βριζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Αν δεν αντιδράσουμε όλοι σ' αυτόν τον ζουρλομανδύα, που προσπαθούν να μας φορέσουν με το ζόρι οι ομοϊδεάτες του Επστάιν, προβάλλοντάς τον μάλιστα ως "πρόοδο", οι μελλοντικές γενιές παιδιών στην Δύση θα βιώσουν την κόλαση επί της γης.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση