GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φανταστείτε να επιβάλει ο Πούτιν αντι-κυρώσεις στην ΕΕ & να μην δώσει αέριο!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Μετά την παραίτηση του Μπορίς Τζόνσον, "στο καπάκι" και η έκκληση του...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Μετά την παραίτηση του Μπορίς Τζόνσον, "στο καπάκι" και η έκκληση του... Γερμανού "πράσινου" υπουργού Οικονομίας και προστασίας κλίματος Ρόμπερτ Χάμπεκ, προς τον Καναδά.
Ζήτησε να επιστραφούν οι στρόβιλοι, που είχαν δοθεί στην Ζήμενς, για επισκευή και έφτασαν, μέχρι τον Καναδά, που αρνήθηκε να τις επιστρέψει, "λόγω κυρώσεων".
"Χρειαζόμαστε τη χωρητικότητα του Nord Stream για να γεμίσουμε τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης. ...Εάν υπάρχει νομικό ζήτημα για τον Καναδά, τότε θέλω να σημειώσω ότι δεν τους ζητώ να τους παραδώσουν (τους στρόβιλους) στη Ρωσία, να τους παραδώσουν στη Γερμανία" δήλωσε ο υπουργός, σύμφωνα με το Μπλούμπεργκ.
Έτσι, αποδεικνύεται ότι υπήρχε λύση και το "παιχνιδάκι", που έστησε η Γερμανία, μέσω της Ζήμενς, στον Πούτιν, είχε μοναδικό σκοπό να εμφανίσει την Ρωσία, ως "εκβιαστή, που χρησιμοποιεί, ως όπλο την ενέργεια" και έχει την απόλυτη ευθύνη, για τις τρελές καταστάσεις, που βιώνει όλη η Ευρώπη.
Το κόλπο δεν έπιασε, όταν διαπιστώθηκε ότι όλα θα καταρρεύσουν, χωρίς το αέριο, που σταμάτησε να τροφοδοτεί την Ευρώπη, λόγω βλάβης του Βόρειου αγωγού 1.
Ο Χάμπεκ ζήτησε, απ΄την Οττάβα να "μην περιμένει πολύ" και να πάρει μια απόφαση, πριν από την έναρξη των εργασιών συντήρησης του αγωγού( μέχρι τις 21 Ιουλίου).
Όσο για τον Βόρειο αγωγό 2, που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλης της Ευρώπης, τον έκλεισε ο Καγκελάριος Σόλτς, αρνούμενος να του δώσει πιστοποίηση, για να επιβάλει κυρώσεις στην Ρωσία.
Φανταστείτε το τρελό σενάριο να επιβάλει ο Πούτιν αντι-κυρώσεις στην ΕΕ και να μην δώσει αέριο! Θα πέσει ΤΟ γέλιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση