GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!» Αποδοκιμασίες για την Γκάγκα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»...

Με συνθήματα και αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι νοσοκομειακοί γιατροί την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα στη Θεσσαλονίκη. «Γκάγκα ντ...


Με συνθήματα και αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι νοσοκομειακοί γιατροί την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα στη Θεσσαλονίκη.

«Γκάγκα ντροπή σου, πεινάν συναδελφοί σου», ανέφερε ένα από τα συνθήματα που ακούστηκε από τους γιατρούς οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στην Υγεία.

«Ανοίγουν “τρύπες” στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία λειτουργούν στο όριο και χρειάζονται τα ίδια ενίσχυση, για να κλείσουν αναποτελεσματικά “τρύπες” σε άλλα νοσοκομεία. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο δημιουργούν τεράστια σωματική και οικονομική εξουθένωση στους συναδέλφους, αλλά πολύ περισσότερο υποβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στα νοσοκομεία τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και των υπολοίπων νομών» τονίζει σε ανακοίνωσή το ΔΣ της Ένωσης Υγειονομικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση