GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντούγκιν... συστηματική και παραπλανητική προσπάθεια δυτικών ΜΜΕ να παρουσιαστεί ως "σύμβουλος"...

Θανάσης Αυγερινός Όποιος θέλει να καταλάβει, ψάχνει και διαβάζει. Ο Ντούγκιν είναι ένας...

Θανάσης Αυγερινός
Όποιος θέλει να καταλάβει, ψάχνει και διαβάζει. Ο Ντούγκιν είναι ένας... από τους πιο γνωστούς υποστηρικτές της ιδέας της συνένωσης του "ρωσικού κόσμου" και της δημιουργίας μιας "Ευρασιατικής Ένωσης", είχε μάλλον περισσότερη επιρροή παλαιότερα, παρά τώρα, και προφανώς στηρίζει την πολεμική επιχείρηση στην Ουκρανία, επικρίνοντας την "ολοκληρωτική Δύση" κι έχοντας στο παρελθόν επικρίνει για πολλά και τον ίδιο τον Πούτιν, παρά τη συστηματική και παραπλανητική προσπάθεια δυτικών ΜΜΕ να παρουσιαστεί ως "σύμβουλος" και "δεξί του χέρι".
Προφανώς ήταν ένας εύκολος (απροστάτευτος) στόχος για το Κίεβο και τους ξένους καθοδηγητές του, που χρειάζονται αγωνιωδώς "νίκες" και η δολοφονία της κόρης του προκαλεί σοκ, γιατί έγινε με τόσο κυνικό τρόπο στα περίχωρα της Μόσχας, αλλά λίγο θα επηρεάσει την ουσία της ρωσικής πολεμικής δραστηριότητας στην Ουκρανία, που έχει πολλούς άλλους πονοκεφάλους, όπως η εξουδετέρωση της οπλικής εμπλοκής του NATO.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση