GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! Νέα εμφάνιση του Θέμη Αδαμαντίδη με την Βαρβάρα Κίρκη...

Την καλοκαιρινή του περιοδεία συνεχίζει ο Θέμης Αδαμαντίδης, διασκεδάζοντας τον κόσμο με τις επιτυχίες του ανά την Ελλάδα.  Την Τρίτη 9 Αυγ...



Την καλοκαιρινή του περιοδεία συνεχίζει ο Θέμης Αδαμαντίδης, διασκεδάζοντας τον κόσμο με τις επιτυχίες του ανά την Ελλάδα. 


Την Τρίτη 9 Αυγούστου, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο νησί της Χίου, όπου και παραχώρησε μία μοναδική συναυλία. Μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό και τις μηνύσεις που αντάλλαξαν, οι σχέσεις του Θέμη Αδαμαντίδη και της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, φαίνεται πως έχουν πλέον αποκατασταθεί και οι κακές στιγμές έχουν μείνει στο παρελθόν.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το FTHIS.GR, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες είναι από την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, με την Βαρβάρα Κίρκη να συνοδεύει τον τραγουδιστή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης πόζαρε με την επίσης τραγουδίστρια Γιάννα Φαφαλιού, τον Γιάννη Μωραΐτη αλλά και τον διοργανωτή εκδηλώσεων, Βαγγέλη Μπουλά.








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση