GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπανανία "Ελλάδα"... Κανονική απαγωγή με την σύμπραξη των Ελληνικών αρχών...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Κάθε έννοια "κυρίαρχου κράτους" έχει καταργηθεί, στην Μπανανία "Ελλάδα". Οι ΗΠΑ αποφασίζουν και δια...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Κάθε έννοια "κυρίαρχου κράτους" έχει καταργηθεί, στην Μπανανία "Ελλάδα".
Οι ΗΠΑ αποφασίζουν και διατάσσουν όλους τους κλόουν, που... επιλέγουν, ως πρωθυπουργούς της χώρας, για να τους εξυπηρετούν. Και οι κλόουν υπακούν.
Έτσι, αφού διώξαμε Ρώσους διπλωμάτες, αφού στέλνουμε όπλα στην Ουκρανία, αφού συμφωνήσαμε σε κυρώσεις, κατά της Ρωσίας, που διαλύουν την εθνική και Ευρωπαϊκή οικονομία, αφού παρακολουθούν τις συνομιλίες πολιτών, τώρα στείλαμε και τον Ρώσο Αλεξάντερ Βίννικ "πακέτο", στις ΗΠΑ.
 Η Ουάσιγκτον κατηγορεί τον Βίννικ ότι δημιούργησε το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων BTC-e, μέσω του οποίου φέρεται να ξεπλύθηκαν δισεκατομμύρια δολάρια.  Υποστηρίζουν, επίσης, ότι  συμμετείχε στη δημιουργία του ιού ransomware Locky, ο οποίος επηρέασε πολλές γαλλικές εταιρείες. Απειλείται, στις ΗΠΑ με 55 χρόνια φυλάκιση, δηλαδή ισόβια κάθειρξη.
Την έκδοση του είχαν ζητήσει η Γαλλία και η Ρωσία, εκτός από τις ΗΠΑ.
Ο Ρώσος κρατείτο στις Ελληνικές φυλακές, στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, κατά παράβαση των δικαιωμάτων του, για τα οποία έκανε απεργίες πείνας, επί μήνες, χωρίς να εισακούεται. Εκεί έμαθε και για τον θάνατο της συζύγου του, από καρκίνο με αποτέλεσμα τα δύο του παιδιά να έχουν χάσει και τους δύο γονείς τους.
Ο Βίννικ συνελήφθη το 2017, δηλ. επί ΣΥΡΙΖΑ, στην Χαλκιδική, όπου έκανε διακοπές με την οικογένεια του και έκτοτε αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδουν οι ΗΠΑ, τονίζοντας ότι πρόκειται για "πολιτική υπόθεση".
Τον Ιανουάριο του 2020 εκδόθηκε, στην Γαλλία, με 19 κατηγορίες. Αθωώθηκε για όλες σχεδόν, εκτός από μία, που του απέδιδαν οι ΗΠΑ και χαρακτηρίστηκε ως πλημμέλημα με ποινή 5 ετών.
Αν και θα έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος, αφού είχε εκτίσει αυτήν την ποινή, τον ξανασυνέλαβαν, για να τον στείλουν στην Ελλάδα, ώστε να εκδοθεί, στις ΗΠΑ. Ομως, οι ΗΠΑ απέσυραν το αίτημα, αφού υπήρξε ένσταση, κατά της έκδοσης του, στις Ελληνικές αρχές και θα υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση με τις δικαστικές διαδικασίες.
Έτσι, επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε. Ο Βίννικ απλώς εξαφανίστηκε, κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες!
Κοινώς, ΑΠΗΧΘΗ!!!
Στο αεροδρόμιο, οι αστυνομικοί του απαγόρεψαν την είσοδο στην αίθουσα και επί δυόμιση ώρες απαγόρευαν την είσοδο της δικηγόρου του Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, στο οποίο μπήκε, από άλλη είσοδο. Όταν ρώτησε πού βρίσκεται ο πελάτης της της είπαν ότι δεν τον γνωρίζουν και ότι ποτέ δεν πέρασε από δω και δεν γνωρίζουν ούτε πού βρίσκεται!
Δεν επετράπη, ούτε στους υπαλλήλους του προξενικού τμήματος της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα να δουν Ρώσο υπήκοο, αν και εκείνος ζήτησε συνάντηση, ενώ στις 2 Αυγούστου, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του ελληνικού υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (το τμήμα αυτό είναι υπεύθυνο για το έργο της αστυνομίας), Ελευθέριος Οικονόμου, συναντήθηκε με τη νέα Επιτετραμμένη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Μαρία Ολσον.
Αποδείχθηκε ότι οι Αμερικανοί παρέλαβαν τον Ρώσο με μικρό ιδιωτικό τζετ, από το Αεροδρόμιο της Αθήνας και τον μετέφεραν στην Βοστώνη. Σήμερα, μεταφέρθηκε στο Σαν Φραντσίσκο, εκεί απ΄όπου είχε εκδοθεί και το ένταλμα σύλληψης του.
Κανονική απαγωγή με την σύμπραξη των Ελληνικών αρχών, προκειμένου ο Βίννικ να χρησιμοποιηθεί για ανταλλαγή κρατουμένων με την Ρωσία.
Οι Ρώσοι παρακολουθούν στενά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση