GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κάτω τα βρωμόχερα σας από το Ιράν & τον Άξονα της Αντίστασης! Ο 21ος αιώνας δεν θα είναι αμερικανικός!»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο Εμπραχίμ Ραΐσι, Πρόεδρος του Ιράν, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, υπενθύμισε σ' όλους τ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Εμπραχίμ Ραΐσι, Πρόεδρος του Ιράν, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ,
υπενθύμισε σ' όλους τον στρατηγό Σουλεϊμανί και τον...

ρόλο του
στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και της αδικίας,
που δολοφονήθηκε άνανδρα κι επισήμανε ότι το Ιράν θέλει να δικαστούν
όσοι είχαν ρόλο στη δολοφονία του Στρατηγού...
  Ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί ήταν αυτός που δημιούργησε αυτό που σήμερα ονομάζεται "Άξονας της Αντίστασης"!

«Η Ισλαμική Επανάσταση είναι μια απειλή για τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό,
που δεν μπορούν να αντέξουν...
»
Αλί Χοσεϊνί Χαμενεΐ
, 21 Σεπτέμβρη 2022
  Καταραμένοι Αμερικανοί! Δεν ξεχνάμε τις ατιμώρητες δολοφoνικές επιθέσεις των παγκόσμιων τρομοκρατών!

Με πλήρη γνώση πως στη σημερινή εποχή δεν έχει κανένα νόημα ν' απαντηθεί η κυρίαρχη χυδαία προπαγάνδα κατά του Ιράν, αλλά κι εναντίον του 85%, όλων των λαών και χωρών που βάζουν τέλος στην παγκοσμιοποίηση, το 15% των αποικιών των ΗΠΑ (Ευρωπαϊκή Ένωση, Καναδάς, Αυστραλία, ΝΑΤΟ) που στοχεύουν τη Ρωσία, με όπλο τη ναζιστικοποίηση και συνέχιση της αμερικανικής κυριαρχίας.
Σ' αυτή την περίοδο (ΝΑΤΟ-ΗΠΑ για τη συνέχιση της παγκόσμιας κυριαρχίας τους, εναντίον της παγκόσμιας κοινότητας), για ακόμη μια φορά πρωτεύον ρόλο αναλαμβάνει η Νατοϊκή αριστερά (βασιλικότεροι του βασιλέως, της γνωστής παραδοσιακής δεξιάς) και είναι απορίας άξιο πως διανοούμενοι κι ορισμένοι πολιτικού, που επικαλούνται ότι δεν το κατευθυνόμενο σύστημα "κυρίαρχης τάσης των ΜΜΕ" (mainstream), φορούν τον φερετζέ του δικαιωματισμού.

«Γίνονται έρευνες για τον θάνατο της Μαχσά Αμινί, αφού λιποθύμησε σε αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη. Έχει συσταθεί ειδική επιτροπή για να εξετάσει τα αίτια του θανάτου της Μαχσά Αμινί»
Η ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας, που δείχνουν τη στιγμή που η Αμινίο έπεσε στο έδαφος.
Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία είπε ότι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο κι απέρριψε τους ισχυρισμούς για οποιαδήποτε βία σε βάρος της 22χρονης, προσθέτοντας ότι έχασε τη ζωή της από καρδιακή ανεπάρκεια.
Ως συνήθως, τα κυρίαρχα και παγκόσμια δυτικά μέσα παραπληροφόρησης έχουν εκμεταλλευτεί το γεγονός οργανώνοντας μια εκστρατεία χυδαίας δυσφήμισης του Ιράν, που "συμπτωματικά" είναι χωρά του Άξονα της Αντίστασης στον ιμπεριαλισμό και στενός σύμμαχος της Ρωσίας, Κίνας, Λατινικής Αμερικής (Κούβα, Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, Νικαράγουα κ.λπ.).
ΒΙΝΤΕΟ
Εντελώς "συμπτωματικά", αλλά σε πλήρη συντονισμό ξεκίνησαν "ειρηνικές διαμαρτυρίες" (sic!) σε κάποιες πόλεις του Ιράν, συμπεριλαμβανομένης της Τεχεράνης, και κατέστρεψαν, πυρπόλησαν δημόσια αγαθά.
Μετά από αυτό το τραγικό περιστατικό, ο Εμπραχίμ Ραΐσι, πρόεδρος του Ιράν, διέταξε τον Υπουργό Εσωτερικών Αχμάντ Βαχίντι να ξεκινήσει αμέσως και με ιδιαίτερη προσοχή έρευνα για το συμβάν και τις λεπτομέρειες του συμβάντος και να ανακοινώσει δημόσια κι άμεσα το αποτέλεσμα.
Ο πρόεδρος Εμπραχίμ Ραΐσι επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένεια της Μαχσά Αμινί και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια. Επίσης τόνισε:
«Η κόρη σας κι όλα τα κορίτσια του Ιράν είναι σαν τις κόρες μου... Έχω δώσει εντολή στο Υπουργείο Εσωτερικών να ανοίξει έρευνα για το τι συνέβη...»
Ο επικεφαλής της ιρανικής δικαιοσύνης διαβεβαίωσε επίσης την οικογένεια της Μαχσά Αμινίου, ότι μετά τη λήψη των εργαστηριακών αποτελεσμάτων από το νοσοκομείο θα δημοσιευθούν άμεσα και χωρίς καμία παρέμβαση.
Σε μια κατάσταση στην οποία όλες οι αρχές του Ιράν έχουν ζητήσει έρευνα για τον θάνατο της Μαχσά Αμινίου, η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία στη δύση, αλλά και στην αποικία "Ελλάδα", σε απόλυτο συντονισμό κι εκμεταλλευόμενα αυτό το θλιβερό περιστατικό, εξαπολύουν νέες προκλήσεις και να υποκινήσουν τον κόσμο να οργανώσει διαδηλώσεις και υποκινούν τη βία σε ορισμένες πόλεις του Ιράν.
Στην πολιτισμένη δύση, ο συντονισμός των οργανώσεων της Cia-Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τόσο της "δημοσιογραφίας", όσο και των γνωστών κινημάτων της Νατοϊκής αριστεράς (πρόλαβαν ξεπέρασαν τον Ρουβίκωνα στην Αθήνα)... άρχισαν το αργυρώνητο έργο τους:

Στη Ραστ, την «Πόλη της βροχής», στο βόρειο Ιράν, οι "αγανακτισμένοι" πυρπόλησαν ένα τζαμί και υπάρχουν αναφορές για διείσδυση ξένων πρακτόρων σε αυτές τις συγκεντρώσεις.
Στη Χαμαντάν, μια από τις αρχαιότερες πόλεις του Ιράν, πυρπολήθηκε το πανάρχαιο Μαυσωλείο.
Τα δυτικά μέσα παραπληροφόρησης, συμπεριλαμβανομένου του Iran International, που συνδέονται με τους Σαουδάραβες και το BBC, στην περσική γλώσσα υποκινούν συνεχώς τον κόσμο να βγει στους δρόμους.
Τα τηλεοπτικά δίκτυα που συνδέονται με την αντι-ιρανική τρομοκρατική οργάνωση της Cia, την "MKO", μετέδωσαν βίντεο με εμπρησμούς και τη βία κατά αστυνομικών, παροτρύνοντας να προβούν οι πολίτες σε βίαιες ενέργειες.
Στην αποικία ψωροκώσταινα ξεσπάθωσαν όλοι από "δικαιωματικά" αισθήματα. Το γνωστό Νατοϊκό πρακτορείο που ακριβοπληρώνει με αίμα ο ελληνικός λαός (όπως ακριβώς με την προηγούμενη κυβέρνηση της αμερικάνικής αριστεράς-Συριζα, εναντίον της κυβέρνησης Άσαντ στη Συρία και μεταδίδοντας τουλάχιστον 10 φορές στην ΕΡΤ το ντοκιμαντέρ με τους μισθοφόρους αποκεφαλιστές "λευκά κράνη"), το ΑΠΕ_ΜΠΕ:

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;

Δεν θα μπορούσε ν' απουσιάζει η γνωστή "αριστερή" λινάτσα , που με "δημοσιογραφική" ιδιότητα δεν χάνει ευκαιρία να υποστηρίζει από "αριστερά" τους ιμπεριαλιστές και ταυτοχρόνως πρωταγωνιστεί ν' ανασυγκροτήσει την "αριστερά", το λεγόμενο "αριστερού ρεύματος" (ΛαΕ): Χατζηστεφάνου... Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους!, γνωστό για τους λαϊκούς αγώνες υπέρ των μαζικών υποχρεωτικών εμβολιασμών, την καταδίκη της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας κι ότι επιτάσσουν τ' αφεντικά: Διεθνής εξοστρακισμός Τσαϊκόφσκι! "Δικαίωση" Μενδώνη, Χατζηστεφάνου και Cia...

Θυμίζουμε στους "δικαιωματικούς" κι όσους όσους εκμεταλλεύεται χυδαία η Νατοϊκή αριστερά... Κραυγές μίσους κι απειλών εναντίον του Ιράν, αντίστοιχες κραυγές μ' εκείνες εναντίον της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας στη Λατινική Αμερική... Γενάρης 2018: "Ανθρώπινα δικαιώματα στο Ιράν" ή τρόμος των ιμπεριαλιστών;

Ο φίλος και σύντροφος Ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi, έχει από καιρό εξηγήσει πως η Cia-Στέιτ Ντιπάρτμεντ οργανώνει τις "πορτοκαλιές επαναστάσεις":

«Οι τρόποι αυτοί συνίστανται στην διείσδυση σε πολιτικών ομάδων αντιπολίτευσης των κυβερνήσεων που σκοπεύουν να ανατρέψουν, χρηματοδοτώντας και καθοδηγώντας την ανάπτυξή τους, για να προετοιμάσουν το κλίμα στα ΜΜΕ με τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και, φθάνοντας στο σωστό επίπεδο κοινωνικοπολιτικής αναταραχής οργανώνουν μεγάλη και δαπανηρή διαδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δικοί τους μυστικοί στρατιωτικοί ή οι άνδρες των τοπικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν ήδη εξαγοραστεί, θα έχουν το καθήκον να ανοίγουν πυρ εναντίον των διαδηλωτών. Για ότι συμβεί θα κατηγορηθεί για το “καθεστώς” ή ο Πρόεδρος που πρέπει να ανατραπεί και κατά τη διάρκεια της επόμενης διαδήλωσης θα αρκεί να πυροβοληθούν διαδηλωτές και αστυνομικοί ώστε να προκαλέσουν την κοινωνική και πολιτική αντιπαράθεση, στην οποία αναγκάζονται να προσχωρήσουν και τα πιο μετριοπαθή στοιχεία της αντιπολίτευσης 'ώστε να υποχρεωθούν να ταχθούν με τους εξεγερμένους που καθοδηγούν οι μυστικές υπηρεσίες. Η παγκόσμια καμπάνια των ΜΜΕ πυροδοτεί και τον εμφύλιο πόλεμο που μπορεί να αρχίσει. Έτσι έγινε στην Τσετσενία, στα Βαλκάνια, στη Λιβύη, στη Συρία και πιο πρόσφατα στη Βενεζουέλα»... 6 Ιούλη 2018: Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ...

Εικόνες που δεν θα σας δείξουν ΠΟΤΕ τα κυρίαρχα μέσα παραπληροφόρησης της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας: Εκατομμύρια Ιρανών διαδηλώνουν υπέρ της Ιρανικής επανάστασης σε διάφορες πόλεις του Ιράν:



Η υποκρισία κι αλητεία του δουλικού πολιτικού συστήματος και της δημοσιογραφικής πορνείας

Τις ίδιες ώρες, ένα 15χρονο κορίτσι από το Ιράκ, η Zainab Essam Al-Khazali, δολοφονήθηκε από "αδέσποτη" σφαίρα -έτσι χαρακτηρίστηκε από τις αρμόδιες "αρχές" το έγκλημα- κατά τη διάρκεια ασκήσεων σκοποβολής στρατιωτών των ΗΠΑ σε στρατιωτική τους βάση στο Ιράκ.
Η δολοφονία πυροδότησε ένα κύμα οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Ιράκ, αλλά δεν απασχόλησε καμία δημοσιογραφική τσούλα στην "πολιτισμένη" δύση...

  Κάτω τα χέρια από το Ιράν! Έχουμε πολλές Πατρίδες: Όλους τους Λαούς που αγωνίζονται για την Εθνική Ανεξαρτησία!


  Καταραμένοι Αμερικανοί! Δεν ξεχνάμε τις ατιμώρητες δολοφoνικές επιθέσεις των παγκόσμιων τρομοκρατών!

-

  Ιράν... η Επανάσταση είναι λουλούδι που δεν πεθαίνει!


Ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί ήταν αυτός που δημιούργησε αυτό που σήμερα ονομάζεται "Άξονας της Αντίστασης"!

«Αν θέλετε να καταστρέψετε τον ιμπεριαλισμό
πρέπει να προσδιοριστεί το κεφάλι του: οι ΗΠΑ»
Ernesto "Che" Guevara

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι στην "ημερήσια διάταξη, σκληρή κι αμείλικτη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση