GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! ΘΡΙΛΕΡ με τον θάνατο 50χρονου στον Κεραμεικό...

Μυστήριο καλύπτει μέχρι στιγμής τον θάνατο ενός 50χρονου Έλληνα στον Κεραμεικό τα ξημερώματα του Σαββάτου.   Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σ...


Μυστήριο καλύπτει μέχρι στιγμής τον θάνατο ενός 50χρονου Έλληνα στον Κεραμεικό τα ξημερώματα του Σαββάτου.  

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 6.20 στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως ο 50χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικό με χτυπήματα στο πρόσωπο, αιμόφυρτος, χωρίς, όμως, να φέρει τραύματα από αντικείμενο και χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ λίγο αργότερα η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε πως εξέπνευσε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα φαίνεται να συμμετείχε σε συμπλοκή που ξέσπασε με νεαρούς με αφορμή το πείραγμα σε μια γυναίκα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, πως οι νεαροί που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό ήταν μεθυσμένοι, ενώ γίνεται λόγος πως ο 50χρονος πείραζε τις κοπέλες τους.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, ενώ σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για δολοφονία. Αρχικά την έρευνα ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και στη συνέχεια το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Απάντηση στα αίτια θανάτου του αναμένεται να δώσει η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση