GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο (ΥΠΟΥΡΓΟΣ) Μηταράκης παριστάνει τον ...ηθοποιό σε σήριαλ του Ant1

Η  νέα αστυνομική σειρά, με τίτλο «Οι Παγιδευμένοι» έκανε χθες  πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και ένα γνώριμο εν ενεργεία πρόσωπο της πολιτικής σκηνής...


Η  νέα αστυνομική σειρά, με τίτλο «Οι Παγιδευμένοι» έκανε χθες  πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και ένα γνώριμο εν ενεργεία πρόσωπο της πολιτικής σκηνής, έκανε την εμφάνισή του στο πρώτο επεισόδιο.
Πρόκειται για τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη και βουλευτή Χίου με τη Νέα Δημοκρατία!

Ο κ. Μηταράκης υποδύεται στο πρώτο επεισόδιο τον... εαυτό του και μάλιστα στο βίντεο που κυκλοφόρησε, αναφέρει σε μία από τις φράσεις του τη Χίο («Κανόνισε να έρθεις και κάποια στιγμή στη Χίο»).

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Στην υπόθεση της σειράς η οποια γυρίζεται και στο κτήριο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μια δικηγόρος και ένας εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο.


Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).
Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.
Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη
Απόδοση σεναρίου: Σωτηρία Ψευτούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση