GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ με τη ΝΔ στις εκλογές!» ΞΕΣΠΑΣΕ ΧΑΜΟΣ με τον Γιώργο Καπουτζίδη...

Μόλις κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, πήρε φωτιά το διαδίκτυο. Άλλ...


Μόλις κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, πήρε φωτιά το διαδίκτυο.

Άλλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, άλλοι είδαν παιχνίδια της κυβέρνησης με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα για ψηφοθηρικούς λόγους, άλλοι πανηγύριζαν για την απόφασή του, στήθηκαν καβγάδες, έγιναν δίκες προθέσεων, το επώνυμό του «τρένταρε» στο twitter.

Τελικά, διέψευσε ο ίδιος κατηγορηματικά τη φήμη («ανήκω στις γάτες μου»...) και ακολούθησε νέος γύρος σχολιασμού, με άλλους να τον συγχαίρουν και άλλους να αναλώνονται σε ερμηνείες των αναρτήσεών του.

O Γιώργος Καπουτζίδης, θέλησε να δώσει  τέλος στην έντονη φημολογία που υπήρξε τα τελευταία 24ωρα και τον ήθελε να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Τι έγραψε στο instagram
«Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κόμμα! Τι δεν καταλαβαίνετε; Ανήκω μόνο στις γάτες μου» έγραψε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Εν τω μεταξύ, επειδή είχα πρόβα μέχρι αργά, τώρα κατάλαβα τι έγινε. Για να βρίσεις κάποιον στα social media, δεν χρειάζεται να πει ή να κάνει κάτι. Απλώς, πρέπει να έχεις εσύ, μέσα σου, την ανάγκη να τον βρίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση