GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!(;) ΕΓΓΟΝΗ «σιδηράς» Ελληνίδας δημοσιογράφου άλλαξε φύλο και έγινε ΑΓΟΡΙ...

Σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας η γιαγιά του.  Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή “Το Πρωινό”, η εγγονή πασίγνωστης Ε...


Σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας η γιαγιά του. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή “Το Πρωινό”, η εγγονή πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, έκανε επαναπροσδιορισμό φύλου και από κορίτσι έγινε αγόρι.

Το κορίτσι από πολύ μικρή ηλικία ένιωθε πως δεν είναι cis, δηλαδή δεν αποδέχεται το φύλο με το οποίο γεννήθηκε και γι αυτό το λόγο ήθελε να αλλάξει την ταυτότητά του και να γίνει από κορίτσι, αγόρι. Η επιθυμία της αυτή αγκαλιάστηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον και ειδικά από τη γιαγιά της η οποία είναι σπουδαία δημοσιογράφος και στήριξαν το παιδί στο να αλλάξει φύλο και να γίνει αγόρι.

Η φυλομετάβαση πραγματοποιήθηκε και το αγόρι πλέον ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. «Προχώρα και εμείς είμαστε μαζί σου», φέρεται να της είπε. Ο 25χρονος πλέον νιώθει ευτυχισμένος και ευγνώμων στη γιαγιά του.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση