GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχουμε και τα φτηνά και νόστιμα σκουλήκια και έντομα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν με πρωτοβουλία της Φύσης. Η τάση για τη μείωση των...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν με πρωτοβουλία της Φύσης.
Η τάση για τη μείωση των... πάγων της Αρκτικής έχει σταματήσει. Ο πάγος αυξήθηκε όχι μόνο σε πλάτος στην επιφάνεια, αλλά και σε πάχος.
Η μαύρη γραμμή του 2022 αυξήθηκε, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια και επέστρεψε στην "κανονική" γκρίζα ζώνη.
Αλλά τα κορυφαία παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και υποστηρικτές της "πράσινης ατζέντας" δεν διαδίδουν τα ευχάριστα νέα, μια που χαλάνε το αφήγημα της καταστροφής υποδομών, βιομηχανιών, αγροτικής παραγωγής και κτηνοτροφίας, εξωθώντας σε πείνα και ανεργία τους λαούς, προκειμένου να επιζήσει, πουλώντας νέα προϊόντα και τεχνολογίες ο καπιταλισμός, που καταρρέει.
Έτσι, οι Ολλανδική κυβέρνηση έχει δώσει εντολή, για μείωση της ζωϊκής παραγωγής, κατά 30% και η Ιταλική, για σφάξιμο 140.000 βοοϊδών, επειδή δήθεν επιβαρύνουν με την παρουσία τους το κλίμα!!!!
Έτσι, λιγότερη προσφορά, μεγαλύτερη ζήτηση και μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων.
Νταξ! Έχουμε και τα φτηνά και νόστιμα σκουλήκια και έντομα, που θα μας τα προσφέρει φτηνά ο καπιταλισμός, αλλά και συνθετικές μπριζόλες, από τον Γκέιτζ!
Ακονίστε τα μαχαίρια!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση