GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ουκρανική «αντεπίθεση» ήταν μια μιντιακή εφεύρεση για να ανυψώσει το ηθικό του Κιέβου!»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας «Είναι τεράστια τιμή να έχουμε την Ολένα Ζελένσκι μαζί μας αυτή τη σημαντική ημέρα» δήλωσε η πρόεδρος του...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Είναι τεράστια τιμή να έχουμε την Ολένα Ζελένσκι μαζί μας αυτή τη σημαντική ημέρα»
δήλωσε η πρόεδρος του...

ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα
και οι ευρωβουλευτές σηκώθηκαν όρθιοι και επιφύλαξαν ένα
θερμό χειροκρότημα στη σύζυγο του κοκαϊνομανή Ζελένσκι!
«Αγαπητή Ολένα, χρειαζόταν τεράστιο θάρρος για να αντισταθεί
κανείς στη βαναυσότητα του Πούτιν. Βρήκατε αυτό το θάρρος.
Σήμερα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, εσάς και όλους τους Ουκρανούς»
τόνισε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Κακία αντί για σεβασμό...
Χειραγώγηση αντί για ειλικρίνεια...
Παρασιτισμός αντί ανθρωπιάς...
Αυτή είναι η ηθική του ιμπεριαλισμού!
Αυτές είναι οι "αρχές" της αποικίας των ΗΠΑ με την Επωνυμία Ευρωπαϊκή Ένωση"...

Πόλεμος στην Ουκρανία: οι "πολιτικοί", οι "δημοσιογράφοι", οι "αναλυτές" και οι "σχολιαστές", που δεν πληρώνονται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, πρέπει να μάθουν να παίζουν σκάκι ή ν' αλλάξουν "επάγγελμα".

"Ουκρανοί" κατά μήκος της Μπαλακέγια. Τώρα μιλούν μόνον την αγγλική. Η προφορά τους;

Η πρόσφατη "προέλαση" των ουκρανικών στρατευμάτων που μιλούν μεταξύ τους την αγγλική, σε εδάφη που κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στη Δύση και χθες η Ούρσουλα διαβεβαίωσε: Νικάμε!
Τα ΜΜΕ άρχισαν να ανακοινώνουν ότι το Κίεβο διεξήγαγε με επιτυχία μια μεγάλη στρατιωτική αντεπίθεση, νικώντας Ρώσους στρατιώτες (μάλιστα χωρίς μάχες), ανακτώντας εδάφη και προχωρώντας γρήγορα προς τη μεγάλη νίκη. Στην πραγματικότητα τι συμβαίνει;
Οι Νατοϊκές επιχειρήσεις των ΟυκροΝαζί έχουν χαρακτηριστεί ως «αντεπίθεση» από τα μέσα ενημέρωσης της "πολιτισμένης" Ευρώπης. Μάλιστα η πρόσφατη ουκρανική προέλαση στην περιοχή του Χάρκοβο εμφανίστηκε ως μεγάλη στρατιωτική νίκη, λόγω της ρωσικής υποχώρησης που ανακοινώθηκε επισήμως στις 10 Σεπτέμβρη.
Περιοχές εγκαταλείφθηκαν από τα στρατεύματα της Μόσχας, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι Ρώσοι στρατιώτες απέφευγαν την αντιπαράθεση με τον εχθρό και εγκατέλειπαν τις θέσεις τους. 4.000 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν χωρίς να υπάρξει μετωπικός πόλεμος στρατευμάτων και 8.000 νοσηλεύονται βαριά τραυματισμένοι.

Οι τραυματίες στρατιώτες του Κιέβου μεταφέρονται σε δυτικές χώρες, όπου θα νοσηλευτούν στα Δημόσια νοσοκομεία με επιβάρυνση των εθνικών συστημάτων υγείας. Όχι μόνο όπλα και χρηματοδότηση, το ΝΑΤΟ καλεί τις χώρες της "πολιτισμένης" Ευρώπης να πληρώσει ακόμη και τους ιατρικούς λογαριασμούς. Η αποικία Ελλάδα θα φιλοξενήσει ξανά Ουκρανούς Ναζί για αποκατάσταση, όπως ακριβώς πλήρωσε ο Ελληνικός λαός το 2015, όταν η κυβέρνηση Τσίπρα κι ο "αριστερός" Κοτζιάς παρείχαν στο ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας τα νοσοκομεία μας για αποκατάσταση των φονιάδων στο Ντονμπάς... Βλέπε περισσότερα, σε 2 Μάη 2021: Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε την Οδησσό... καμία συγχώρεση στη βρώμικη ελληνόφωνη εμπλοκή!

Ακόμη κι αυτή η "είδηση" ​​διαδόθηκε ως σύμβολο της «δύναμης» και της «ανθεκτικότητας» των ΟυκροΝαζί.
Η λεγόμενη «ουκρανική αντίσταση» έγινε σύμβολο στις κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου, δηλαδή στο 15% του πλανήτη που στηρίζει τους Ναζί. Τα κανάλια των μέσων ενημέρωσης μιλούν για τη «σημασία αποτελεσμάτων» της στρατιωτικής και οικονομικής υποστήριξης προς το Κίεβο, το ηθικό του Κιέβου ανυψώθηκε, ο κοκαϊνομανής κλόουν άρχισε να ανακοινώνει ότι η χώρα οδεύει προς τη στρατιωτική νίκη κι "απελευθέρωση ακόμη και της Κριμαίας".
Όμως, αυτή η ευφορία ήταν σύντομη και η πραγματικότητα της κατάστασης αποκαλύφθηκε σύντομα, παρά την απάτη των ΜΜΕ. Βέβαια, η πραγματικότητα δεν απασχολεί τα ΜΜΕ με καθήκον τη φίμωση.
Τα ξημερώματα της 12ης Σεπτέμβρη, οι ρωσικές δυνάμεις ξεκίνησαν μια σειρά τακτικών επιχειρήσεων εναντίον στρατηγικών στόχων σε ουκρανικό έδαφος, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στις δυνάμεις του Κιέβου. Λειτουργίες επικεντρωμένες σε στόχους υποδομής ζωτικής σημασίας.
Αρκετές πόλεις της χώρας έχουν μείνει εντελώς χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και διαδίκτυο, απομονώνοντας τις κύριες πλατφόρμες επικοινωνίας του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού του Ζελένσκι, παρά τις προσπάθειες των ξένων στρατιωτικών "συμβούλων" ν' αποκαταστήσουν τις επικοινωνίες. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και χυδαίας προπαγάνδας έχουν τεθεί εκτός σύνδεσης, όπως και τα εθνικά μέσα ενημέρωσης των ΟυκροΝαζί.
Το 50% της κρίσιμης υποδομής της Ουκρανίας καταστράφηκε σε μόλις δύο ώρες ρωσικής τακτικής δράσης! Χαρακτηριστικά τα στοιχεία και το βίντεο που παραθέτει η Ιωάννα Υψηλάντη:
Οι Ουκρανοί δεν έχουν καμία δυνατότητα διαφυγής... Ποια "αντεπίθεση";

Το αυτοκινητιστικό ατύχημα του Ζελένσι... Χθες λόγω μη λειτουργίας στους σηματοδότες...

Αρκεί να σκεφθούμε πως ο κοκαϊνομάνης είχε χθες τροχαίο ατύχημα γιατί δεν λειτουργούν οι σηματοδότες στους οδικούς άξονες.
Προφανώς αυτά τα δεδομένα δεν συνάδουν με τη δυτική αφήγηση, σύμφωνα με την οποία η Ουκρανία αντιστρέφει το στρατιωτικό σενάριο της σύγκρουσης.
Οι ουκρανικές υποδομές εξουδετερώνονται ακριβώς όπως στην πρώτη φάση αυτής της νέας ρωσικής επίθεσης. Καταστρέφοντας τις επικοινωνίες του εχθρού και καταστρέφοντας τις υλικοτεχνικές βάσεις τους, οι Ρώσοι μπορούν να προχωρήσουν εύκολα όταν το αποφασίσουν.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να παραλείψουν τις ρωσικές τακτικές επιτυχίες κατά της ουκρανικής υποδομής. Ο στόχος της εξαθλιωμένης αποικίας των ΗΠΑ, της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι να προσπαθήσουν να παρατείνουν το αφήγημα νίκης του Κιέβου, επιταχύνοντας παράλληλα την ώθηση για νέα πακέτα στρατιωτικής κι οικονομικής βοήθειας και ταύτόχρονα να αποδώσουν την κατάρρευση της Ευρώπης, την εξαθλίωση των λαών ως έργο του Πούτιν.
Αλλά αυτή το ψευδές αφήγημα έχει κοντά ποδάρια κι είναι απίθανο να διαρκέσει πολύ. Η υποτιθέμενη «αντεπίθεση» είναι δύσκολο να ανατρέψει το κλίμα που βιώνει η αμερικανική κι ευρωπαϊκή κοινή γνώμη. Η προσπάθειες της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, τα μέτρα της Ούρσουλα ντυμένη ως κλόουν κι οι πρωθυπουργοί λακέδες των ΗΠΑ θα αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη αντιπάθεια: εξαθλίωση, ακρίβεια, μέτρα καραντίνας τύπου "εμβολίων", ανεργία, μείωση παραγωγής...

Όπως ακριβώς συνέβη με την "πανδημία" και τους "ειδικούς" ιατρικούς επισκέπτες των πολυεθνικών Big Pharma (και σύντομα θα επαναληφθεί το φθινόπωρο), οι "ειδικοί" αναλυτές της ρωσικής επιχείρησης αποναζιστικοποίησης βιάζονται πάντα και θέλουν να πάνε πιο γρήγορα από τα γεγονότα που υποτίθεται ότι αναλύουν. Σ' αυτή την κατεύθυνση -και στα δύο ζητήματα: €μVόλια , ΟυκροΝαζί-, αναλαμβάνουν ρόλο κλόουν οι δοτοί από τους τραπεζίτες Νατοϊκοί υπάλληλοι, Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή εμφάνιση της κυρίας τίποτα, αλλά με τα παχυλά απόρρητα συμβόλαια της εταιρίας του συζύγου της για τα "θαυματουργά μπόλια", της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Για να γίνει αντιληπτή η τακτική της Ρωσικής επιχείρησης αποναζιστικοποίησης στην Ουκρανία και όσοι έχουν διάθεση να μην γίνονται υποχείρια εικασιών, οι οποίες θα διαψεύδονται η μία μετά την άλλη καθώς εξελίσσονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις και μάλιστα επακριβώς σχεδιασμένες.
Η απλή προσέγγιση επιτρέπει μια βαθύτερη εικόνα του τι συμβαίνει στην Ουκρανία και το ρόλο του ΟυκροΝαζί καθεστώτος.
Μετά την ουκρανική "αντεπίθεση" όλοι οι ειδικοί μιλούν μόνο για ήττα και νίκη. Δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο όπως διαβεβαίωσε κι η Ούρσουλα.
Αυτό είναι ένα παράδειγμα του πνεύματος που κυριαρχεί στα δυτικά μέσα ενημέρωσης με τις αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες. Να θυμηθούμε πόσες φορές, γι' αυτούς, ηττήθηκε ο Άσαντ στη Συρία από τον Μάρτη του 2011 μέχρι σήμερα;
Στα μάτια των "ειδικών" πολιτικών/αναλυτών/σχολιαστών κάθε χαμένο κομμάτι από ένα πούλι στο τάβλι ή το σκάκι είναι μια ήττα. Στην πραγματικότητα σ' ένα παιχνίδι σκάκι ένας παίκτης μπορεί ήδη να χάσει οικειοθελώς ένα κομμάτι για να εξασφαλίσει την τελική νίκη.

Μια "απάντηση" βρίσκουμε σ' έναν "παίκτη" της αποναζιστικοποίησης, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς προσφάτως "αποχώρησε από την Ουκρανία". Να θυμηθούμε και σ' αυτή την περίπτωση τους "ειδικούς" στη χυδαία προπαγάνδα: 6 Σεπτέμβρη 2022, Το αρσενικό συμπαθητικό Αρκούδι δεν παίζεται! "Τρολάρει" δημοσιογραφικές τσούλες κι "αναλυτές" Στέιτ Ντιπάρτμεντ...

«Θα καθησυχάσω τους πιο βίαιους και πιο δύσπιστους σχολιαστές.
Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης δεν θα αποσυρθούμε πουθενά. Όλα αυτά είναι δυτικοί μυστικισμοί και προβοκάτσιες.
Μην ξεγελιέστε.
Υπάρχουν έννοιες όπως η τακτική κι η στρατηγική.
Οι τακτικές μας είναι πιο λεπτές.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πυροβολούμε αδιακρίτως τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των πολιτών, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε τις μανιακές επιθυμίες των αδαών του καναπέ.
Η Ρωσία σ' αυτή την ειδική επιχείρηση προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις ανθρώπινες απώλειες. Αλλά ο Ναζί του Μπαντέρα μπορεί να το αντέξει οικονομικά σε σημείο που να μην δίνει δεκάρα για τα θύματα. Εξ ου και οι διαφορές στην τακτική.
Οι στρατηγοί μας, που έχουν αποφοιτήσει από στρατιωτικές σχολές, είναι ειδικοί στις περιπλοκές των στρατιωτικών υποθέσεων και επιτρέπουν στον εχθρό να κάνει μόνον ό,τι είναι ωφέλιμο για εμάς.
Για να καταστρέψετε εχθρικές μονάδες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε διάφορα κόλπα: διευρύνετε τη δύναμή τους, τραβήξτε τους πίσω, καρφώστε τον σε μια χύτρα, αναγκάστε τους να μπουν μπροστά, ή να τους παρασύρεις σε μια παγίδα. Και η ηγεσία του στρατού συνδυάζει τέλεια όλες αυτές τις μεθόδους
.
Στη μεγάλη μας χώρα, όλοι μπορούν να συνεισφέρουν: να βοηθήσουν τους εθελοντές ή να γίνουν εθελοντές, να βοηθήσουν στην αποκατάσταση μιας ειρηνικής ζωής, ή τουλάχιστον να στηρίξουν τους ατρόμητους μαχητές μας.
Ναι, αν ήταν η δική μου προσωπική απόφαση, θα κήρυττα στρατιωτικό νόμο σε όλη τη χώρα και θα χρησιμοποιούσα οποιοδήποτε όπλο, γιατί σήμερα είμαστε σε πόλεμο με ολόκληρο το μπλοκ του ΝΑΤΟ. Είναι προσωπική μου άποψη. Το λέω αυτό όχι ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, αλλά ως πολίτης, πατριώτης κι εθελοντής που βοηθά τα παιδιά μας, ακόμα κι αν κανείς δεν αναγκάζει ή δεν δίνει τέτοια εντολή. Εγώ ο ίδιος προσφέρθηκα εθελοντικά να βοηθήσω και προσπαθώ να το κάνω όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.
Λοιπόν, φίλοι, ας μην κουνάμε σπαθιά από τον καναπέ, αλλά ας βρούμε τα σωστά λόγια συμπαράστασης στους αγωνιστές μας κι ας προσευχηθούμε να επιστρέψουν όλοι ζωντανοί και υγιείς, με μια νίκη.
»

Ραζμά Καντίροφ, ο ηγέτης των Τσετσένων αποχωρεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία!
 
"Σταθερή στρατηγική, ευέλικτη τακτική"
Μάο


14 Σεπτέμβρη 2022... Έφθασαν... νέες μονάδες από στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων της Τσετσενίας του Καντίροφ... ναι του Καντίροφ που αποχώρησε από την Ουκρανία...
 

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση