GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αρσενικό συμπαθητικό Αρκούδι δεν παίζεται! "Τρολάρει" δημοσιογραφικές τσούλες κι "αναλυτές" Στέιτ Ντιπάρτμεντ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο Ραμζά Καντίροφ, ο ηγέτης των Τσετσένων αποχωρεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Ραμζά Καντίροφ, ο ηγέτης των Τσετσένων αποχωρεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία...

"Δημοσιογραφία" και περισπούδαστοι "αναλυτές"... διεθνολόγοι, πανεπιστημιακοί και πράσινα άλογα... με αριστερό και δεξιό προσωπείο, μας βομβαρδίζουν με ένα "βοήθημα μνήμης" Στέιτ Ντιπάρτμεντ (non-paper) για τον Τσετσένο ηγέτη: «Ο Ραμζά Καντίροφ, ο ηγέτης των Τσετσένων αποχωρεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία...» Μάλιστα μας έχει ήδη σηματοδοτήσει τη θέση της για το πόσο απάνθρωπος, κακός και ρατσιστής είναι ο Τσετσένος ηγέτης η δικαιωματική "Εφημερίδα των Συντακτών": «Ο Καντίροφ θέλει να απαλλάξει την Τσετσενία από τους γκέι»

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ανοησίας, ή ασχετοσύνης (μεγάλο το ερωτηματικό για όσους τρώνε αμερικάνικο "πατριωτικό" σανό) ο λεγόμενος γεωπολιτικός αναλυτής Καλεντερίδης, εμφανιζόμενος σε όλα τα ΜΜΕ ως "ειδικός", που μπορείτε να "θαυμάσετε" σε προσωπικό του βίντεο-"ανάλυση", εδώ: Τί σημαίνει η αποχώρηση Καντίροφ από τον πόλεμο στην Ουκρανία;

Η σύγχυση, πέρα από τις ανοησίες με την επίκληση "αναλυτών" (τυχαία, ή έντεχνη προώθηση της προπαγάνδας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ;), που προκαλούν γέλιο με χαρακτηριστικά παραδείγματα εκείνον τον παραλληλισμό των Τσετσένων τρομοκρατών στη Συρία, των επιστρατευμένων μισθοφόρων φονιάδων από ΗΠΑ-ΕΕ, τους οποίους εξολόθρευσε ο Καντίροφ στην Τσετσενία, αλλά και η έντεχνη "εμπλοκή" στην "ανάλυση" των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών, που αποτελούν το υπηρετικό προσωπικό των Αμερικανών (Κούρδοι χωροφύλακες των παράνομων αμερικανικών βάσεων στη Βόρεια Συρία): Στη Συρία οι Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών είναι όμορφοι και δημοκρατικοί, στην Τουρκία είναι τρομοκράτες;

Τι ακριβώς συνέβη κι άρπαξαν "φωτιά" η αργυρώνητη δημοσιογραφία κι οι αναλυτές προώθησης της προπαγάνδας του "βαθέως κράτους" (Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Cia, αντιρωσικός μηχανισμός διαρροών...), μας το λέει ο ίδιος ο ηγέτης (το βίντεο απαγορευμένο στη "δμοκρατική" Ευρώπη, αλλά το βλέπετε στον λογαριασμό του Καντίροφ στο Telegram, εδώ) που ακολουθεί και φυσικά δεν σχετίζεται με ΤΙΠΟΤΑ όσον αφορά την επιχείρηση αποναζιστικοποίησης στην Ουκρανία:

«Πολύ συζήτηση γίνεται αυτές τις μέρες για μια σκέψη μου στον προσωπικό μου λογαριασμό.
Συλλογισμοί, αναλύσεις, προβλέψεις, εικασίες. Θέλω να εκτονώσω την ατμόσφαιρα και να σταματήσω όλη τη φλυαρία.
Εκείνη την ημέρα έπεσα πάνω σε ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι ήμουν στη θέση μου 15 χρόνια και ότι ήμουν ο αρχηγός των περιφερειών με τη "μακροβιότερη θητεία".
Σκέφτηκα ότι ήταν πολλά και αποφάσισα να ζητήσω τη γνώμη σας.
Αργότερα ανακάλυψα ότι δεν είμαι "μακρόβιος". Το προηγούμενο ρεκόρ, όπως φαίνεται, είναι 27 χρόνια.
Συνεπώς θα πω περισσότερα: Τώρα αποφάσισα να βάλω στόχο να σπάσω το τρέχον ρεκόρ. Ας δούμε αν μπορώ να ξεπεράσω αυτό το νούμερο.
Στην πραγματικότητα, φυσικά, δεν έχω το δικαίωμα να φύγω. Ο κόσμος μου έχει εμπιστευτεί την ηγεσία της περιφέρειας. Και είναι ιερό μου καθήκον να δικαιολογήσω αυτή την εμπιστοσύνη.
Μπορώ να φύγω μόνο ρωτώντας τον λαό και τον Πρόεδρο της Ρωσίας.
»

Σχετικά για τον Τσετσένο ηγέτη, που στηρίζει τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό, τον φερετζέ που φοράει  η ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά:

Ένας Καντίροφ "να τον πιεις στο ποτήρι"! Ο Καντίροφ δεν παίζεται!


Η απάντηση Καντίροφ στον Ζελένσκι: "Ζεις ανάξιος και θα πεθάνεις ανάξιος"!


Ο Καντίροφ συμβουλεύει την Πολωνία να μην «κλαψουρίζει» για να μην γίνει πρώην πραγματικότητα


  ΝΑΤΟ - Ευρωπαϊκή Ένωση (κι η Ελλάδα) εξοπλίζουν τους Τσετσένους!

  Η Κυριακάτικη βόλτα του Καντίροφ στο Γκρόζνυ...


  ΒΙΝΤΕΟ - Ο Καντίροφ δεν παίζεται!

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση