GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΣΟΚ! ΥΠΕΔΕΙΞΕ και δεύτερο μαστροπό η 12χρονη...

Σε ύπαρξη δεύτερου, πλην του Μίχου, μαστροπού παραπέμπει η κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού στην υπόθεση του παιδοβιασμού στον Κολωνό, σύμφων...


Σε ύπαρξη δεύτερου, πλην του Μίχου, μαστροπού παραπέμπει η κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού στην υπόθεση του παιδοβιασμού στον Κολωνό, σύμφωνα με το MEGA.

Πρόκειται για τον Μ.Ι., ένα πρόσωπο που έβρισκε βιαστές του παιδιού με πληρωμή μέσω διαδικτύου.

Τον συγκεκριμένο άνδρα φέρεται να μην τον συνάντησε ποτέ το 12χρονο κορίτσι, όμως της είχε ζητήσει χρήματα.

«Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά κι αυτός έβρισκε φίλους του. Και ο Μ. μου έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram και τους έδινε το τηλέφωνό μου.
Στον Μ. είχα πει ότι είμαι 16».

Ο συγκεκριμένος άνδρας, φέρεται, κάθε φορά που έκλεινε κάποιο ραντεβού, να ειδοποιεί την 12χρονη με μήνυμα στο Instagram, αφού πρώτα έστελνε το κινητό της στους ενδιαφερόμενους.

«Σε εκείνους που έβρισκε ο Μ. έλεγε ότι είμαι 17. Υπήρχαν και κάποιοι που έλεγαν ότι είμαι μικρή. Τους έλεγα να συναντηθούμε εκεί που μου είχε πει ο Μίχος να κλείνω τα ραντεβού. Ο Μ. μου ζήτησε χρήματα αλλά δεν πήρε ποτέ από εμένα, γιατί δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά. Δεν ξέρω όμως, αν έπαιρνε από τους φίλους του που έκλεινε τα ραντεβού».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση